Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Destruktiva värderingar

Destruktiva värderingar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag såg en artikel om att man inte ska vara snäll mot destruktiva värderingar i arbetet.

     

    jag vill aldrig övertyga att vara snäll till vem som helst. Men man ska visa stor respekt till vem man träffar. Även okänsliga som är verkligen inte immuna.

    Avatar

    <3 Nu blev man ju jättenyfiken på den specifika artikeln 🙂
    Kan du länka?

    Vad menas exakt med att “vara snäll” lite mer konkret i ett arbetssammanhang? Alltså är det att bryta emot lagar och regler, eller är det mer att ifrågasätta företagskulturer?

    Jag har läst återkommande artiklar som beskriver att det passivt destruktiva ledarskapet är vanligast, men det är också det som kan göra mest skada (för det är svårare att åtgärda). Alltså att det finns aktivt och passivt destruktivt beteende och där skillnaden ligger i hur chefen agerar.

    • Ett aktivt destruktivt beteende är hotfullt, bestraffande och kränkande.
    • Det passivt destruktiva beteendet handlar mer om att chefen håller sig undan, har svårt att ta beslut, ger otydliga instruktioner och saknar förmåga att skapa struktur i sitt arbete.
    Trådstartaren

    Jag såg en artikel om att man inte ska vara snäll mot destruktiva värderingar i arbetet. jag vill aldrig övertyga att vara snäll till vem som helst. Men man ska visa stor respekt till vem man träffar. Även okänsliga som är verkligen inte immuna.

     

    Jag gillar verkligen inte denna ledarsida och inte många andra där alls. Dem saknar verkligen empati och vräker ut sig taskiga saker som dem inte kan om. Det är säkert väldigt ensamma människor som vill ha berömmelse. Men jag har bekantat lite i deras rörelse som består mycket alkohol och människor som kallar sig okänsliga. Hur som helst har dem ett destruktivt förhållningssätt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.