Hem > Forum > Relationer > Vet ej om min tjej är bra för mig eller ej

Vet ej om min tjej är bra för mig eller ej

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Tjena!

  Det är så här att jag har ett förflutet som inte är så bra och jag har gått ifrån skiten och satsar på skolan igen men min tjej är på mig hela tiden när ska du bli någon igen som du sa att du var. Jag har sagt till henne hela tiden att jag tar livet som det kommer men just nu vill jag ta tag i skolan sen får jag se vad som händer men det ända hon säger då är ”okej då gör vi slut”. Men det är just det som jag inte vill för jag älskar värk logen den här tjejen hon betyder allt för mig men jag tror inte att hon inser det själv. I sommar skaffade jag nya vänner och en av dem lånade jag ut ca 40.000kr till vilket jag ångrar men han ska hjälpa mig att bli mig själv igen men då är hon avundsjuk för jag pratar med han kanske 20 min typ varje dag bara för att få lite positiv energi i mig medans hon bara ger mig negativ. Vet inte riktigt vad hon vill för att i ena sekunden så vill hon ha mig och i andra inte.

  Jag behöver verkligen hjälp är helt förvirrad och mår verkligen piss över detta om det finns någon snäll människa som kan hjälpa mig skriv då vad jag ska göra.

  Mvh En kille där ens liv varit dystert men kärlek ger lycka även om det gör en olycklig

  Avatar

  Varför skulle hon vilja göra slut för att du går i skolan? Det låter jättekonstigt! Om du mår bra av det så ska hon stötta dig i det, för kärlek handlar om att man vill varandra väl för man vill se sin partner må bra.  Du kanske måste vara mer tydlig och fråga varför hon inte vill att du ska göra det du vill göra. Att prata med en kompis 20 min per dag låter inte som något konstigt, kompisar måste man få prata med utan att ens partner blir avundsjuk. Låter som din tjej behöver jobba med sin självkänsa, i annat fall tror jag inte relationen kommer hålla särskilt länge.

  Trådstartaren

  Varför skulle hon vilja göra slut för att du går i skolan? Det låter jättekonstigt! Om du mår bra av det så ska hon stötta dig i det, för kärlek handlar om att man vill varandra väl för man vill se sin partner må bra. Du kanske måste vara mer tydlig och fråga varför hon inte vill att du ska göra det du vill göra. Att prata med en kompis 20 min per dag låter inte som något konstigt, kompisar måste man få prata med utan att ens partner blir avundsjuk. Låter som din tjej behöver jobba med sin självkänsa, i annat fall tror jag inte relationen kommer hålla särskilt länge.

  Trådstartaren

  Tjena du har helt rätt i det du säger men det är så svårt för mig att får gå henne saker då hon blir sur och berättar saker till andra som är privat mellan oss har sagt till henne att om hon gör det så lämnar jag henne och jag lämnade henne ett tag men hon var en sån stor del i mitt liv så jag kände mig inte hel därför tog jag tillbaka henne

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.