Hem > Forum > Relationer > Våldtagen

Våldtagen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Min kompis berättade för ett tag sen att hon blivit våldtagen hon fick till domstol och nu är han i finkan. Men nyss berättade hon att det har hänt flera gånger utomlands… Att hon sa att hon kunde suga av dem när hon var trött på att ha sex med dem, hade sex 3 gånger sög av typ 5 personer… De var där i en månad… Hela hennes familj var där men ingen märkte något fast än hon grät nästan varenda kväll. Hon ville egentligen inte föra något men hon såg att sex inte hade något värde och var typ aja…

  Jag vet inte vad jag ska göra?? Hur gör man?? Jag blir även så iretera på familjen så när hon gick iväg någon snubbe så de bara ”oo få bra tips på ställen man kan åka” och sen när de skulle betala tips (detta var en taxichaufför) log han brett o bara det behövs inte men föräldrarna visste ju inte vad som hänt. Att de inte ens andades eller litar på människor… JAG ÄR SÅ IRRETERAD.   Men vad ska jag göra hur kan jag hjälpa henne?? ❤️

  Hej!

  Det låter som din kompis behöver stöd att stärka sin självkänsla och framförallt sitt värde som människa och kvinna! Det jag tror hon framförallt behöver är att veta att du är där för henne!!

  Det som du beskriver är helt förfärligt men samtidigt så tyder det på ett beteende som hon har ”lärt” sig. Har inte blivit bekräftad som kvinna utan blivit behandlad som en sak. Det kanske har varit liknande upplevelse i familjen att hon inte har fått bekräftelse på att hon har ett värde som människa!

  Tror även att din kompis behöver någon typ av avbetalningsplan samtalskontakt för att få hjälp att bearbeta vad hon varit med om….

  Låter det vettigt? Eller är jag ute och cyklar?

  Ta hand om dig!

  Kram ❤️

  Måste bara få säga att det är så fint av dig att skriva på detta forum och fråga vad du kan göra för din vän.

  Jag tänker att det du kan göra är att lyssna på henne och kanske rekommendera henne att söka hjälp på en ungdomsmottagning eller liknande. Tänker att det är extra viktigt att du tar hand om dig själv. Du har fortfarande rätt att må bra även om din kompis mår väldigt dåligt just nu. Om det finns någon vuxen i din närhet som du litar på så berätta för hen eller sök själv hjälp på en ungdomsmottagning så att du kan få prata av dig kring hur du mår och hur du påverkas av att din kompis inte mår bra. Varken du eller din vän ska behöva känna er ensamma i det svåra som ni går igenom.

  Kramar till dig  <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.