Hem > Forum > Relationer > Vad vill han?

Vad vill han?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Går på gymnasiet och jag är rätt så babblig och pratar med alla men det finns någon som inte andtränger sig att prata med mig men när han säger mitt namn då säger han bra saker om mig. En gång hade vi fest. Jag blev full och gick runt o typ pussade alla. Han blev avundsjuk och ledsen för att han inte hade fått nån kyss (en av mina tjej kompisar sa att jag pussade hnm jättemkt så fort jag fick reda på det) (ingen mun grejer) och nån gång sa han att han inte var min smak.  Samma tjejkompis tror att han har en crush på mig. Kan det stämma?

    Det kan ju bero på intresse men även att han inte finner intresse av dig alls och därför inte anstränger sig, trots att han inte tycker illa om dig.

    Även om det känns som det värsta tänkbara är den bästa planen för att ta reda på hans intresse att fråga honom, fråga vad han tycker om dig eller anledningarna tills hans beteende då du inte förstår. Om den planen känns för läskig kan en av dina vänner fråga honom vad han tycker om dig, utan att veta stt det är du som vill veta – så brukade mina vänner göra i skoltiderna.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.