Hem > Forum > Relationer > Vad händer?

Vad händer?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Behöver lite hjälp med mina tankar.

  Kortfattat.

  Separerat med min sambo. Vi har en bäbis ihop. Jag har hela tiden försökt få hem min familj igen. Hon bor hos sina föräldrar med vår son och har gjort det nu i runt 2 månader. Jag träffar min son kanske 3-4 timmar/veckan. Hade han nu sista 2 veckorna på min semester.

  I Lördags ville jag att mamman skulle komma till mig och sova över,hon skulle ju ändå ta med sonen på Söndag. Hon kom,jag tog initiativ till närhet,vi pussades/kysstes. Drack vin på kvällen och hade det allmänt mysigt tillsammans med vår son. Vi gick senare och lade oss,vi sov ihop med sonen. Jag skedade mitt ex och höll om henne.

  På förmiddagen nästa dag åkte de till hennes boende. Jag tackade på kvällen med ett sms. Hon tackade tillbaka.

  Alltså mitt problem är att jag tolkar hennes signaler! Varför sova över? Varför hångla? Varför ligga sked? Kan på mitt dåliga sätt försöka få information om vår hon står och vad hon vill. Kan skicka ett sms om att jag saknar dom båda två som attan. Hon svarar inte på det.
  Hur ska jag sluta tolka och gå vidare?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.