Hem > Forum > Relationer > Tillitsproblem

Tillitsproblem

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej.
    Jag har under min uppväxt alltid haft problem att binda mig till någon, eftersom jag alltid varit rädd för att bli lämnad. Så jag har i princip bara lekt runt. Men nu som äldre har jag hittat mig en kille, han är fantastisk. Men problemet är att jag inte kan lita på honom. Även fast jag egentligen borde. Jag blir helt tokig och paranoid om han ska iväg på helgen, och jag vill egentligen alltid veta vilka han skriver med. Han vet inte om allt det här eftersom jag såklart inte vill framställas som en svartsjuk flickvän. Men jag blir galen! Jag är så kär och vill inte att det ska förstöras, men jag vet inte vad jag borde göra? Finns det några tips på hur jag kan släppa detta?

    Som sagt har jag alltid varit såhär, och har fått berättat av vänner att det antagligen är pågrund av att min pappa drog när jag var liten och att jag blir klängig på min nuvarande kille. Kommer det alltid vara såhär då? Någon som kan relatera? Tacksam av svar ❤️

    Hej. Jag har under min uppväxt alltid haft problem att binda mig till någon, eftersom jag alltid varit rädd för att bli lämnad. Så jag har i princip bara lekt runt. Men nu som äldre har jag hittat mig en kille, han är fantastisk. Men problemet är att jag inte kan lita på honom. Även fast jag egentligen borde. Jag blir helt tokig och paranoid om han ska iväg på helgen, och jag vill egentligen alltid veta vilka han skriver med. Han vet inte om allt det här eftersom jag såklart inte vill framställas som en svartsjuk flickvän. Men jag blir galen! Jag är så kär och vill inte att det ska förstöras, men jag vet inte vad jag borde göra? Finns det några tips på hur jag kan släppa detta? Som sagt har jag alltid varit såhär, och har fått berättat av vänner att det antagligen är pågrund av att min pappa drog när jag var liten och att jag blir klängig på min nuvarande kille. Kommer det alltid vara såhär då? Någon som kan relatera? Tacksam av svar ❤️

    Hej! Känner mig så väl igen mig i det du skriver. Så jobbigt att ha denna paniken över att han kanske försvinner ur mitt liv, rädslan för att bli övergiven. Hur går det för dig nu?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.