Hem > Forum > Relationer > Tappat lusten till min partner

Tappat lusten till min partner

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  Jag är en kvinna i 30-års åldern och har varit med min fästman i drygt fyra år, vi har bott tillsammans i drygt tre och vi ska gifta oss i vår.

  Jag älskar honom och är säker på att det är han som är min livspartner men vi har inget sexliv.

  Jag har alltid velat ha mer sex än honom och det har alltid skapat viss friktion och frustration, det är ju aldrig kul att bli konstant nobbad. Det finns dock anledningar till att han inte vill ha sex, något som jag inte visste om från början. Han har varit utsatt för sexuella övergrepp och har en väldigt dålig munhälsa vilket gör att hans självförtroende inte är så bra. De senaste åren har han även gått upp mycket i vikt, han var väldigt smal när vi träffades.

  Hans självförtroende har under vårt förhållande blivit sämre och nu vill han inte ha sex alls längre, det var 6 månader sedan sist och åren innan var det väldigt sällan som det blev nåt. Egentligen började det gå utför när vi flyttade ihop, det var väl då skillnaderna började märkas antar jag.

  Problemet är att jag vill ha sex men då han inte svarat på mina inviter under så många år har jag tappat intresset och finner honom inte särskilt attraktiv längre. Han säger att han vill hitta tillbaka men hans försök känns lite halvhjärtade, det händer liksom inte så mycket, han tränar nån gång då och då men sitter mest hemma på soffan. Han ska dock börja reparera sina tänder och förhoppningsvis blir det då bättre.

  Det jag är rädd för är att han egentligen är ganska nöjd med att inte ha sex, han verkar inte behöva det på samma sätt som jag. Jag tror inte han förstår hur allvarligt detta är och det har redan påverkat relationen negativt. Jag vill ju leva med honom men jag vill även ha en sexuell relation och jag vet inte hur länge det kan hålla. Jag har funderat på om en öppen relation kan vara en lösning men jag har svårt att se hur det skulle hjälpa oss tillbaka till varandra.

  Hur kan jag förklara för honom att jag inte är attraherad längre utan att det blir ännu sämre? Jag vill ju så gärna hitta tillbaka.

  Hej Pink Lacymi!

  Tänker att det kanske blir en ytterligare låsning för honom om han får reda på att du inte längre är attraherad av honom? Syftar lite på det du skrev där om att han varit med om sexuella övergrepp och även kanske har komplex för sin munhälsa? Är det väldigt långt fram i tiden som han ska få sina tänder fixade? Kanske annars att du kan avvakta till dess? Man vet ju inte heller om han kanske blir som förbytt när han slipper ha komplex och då att det automatiskt blir lite skillnad där?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.