Hem > Forum > Relationer > Svartsjuka

Svartsjuka

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Behöver råd. Jag är väldigt osäker och har varit svartsjuk ända sedan jag var riktigt liten. Upplever extremt lätt andra som ”hot”, speciellt i kärleksrelationer.
    Det är så att min man har lärt upp en av sina nuvarande arbetskamrater på sitt arbete, en kvinna som är jämnårig.
    Mina misstankar började egentligen när hon efter bara några dagar på arbetsplatsen hade köpt choklad till ”oss” för att vi skulle gifta oss. Min sambo tog emot gåvan på arbetstid. Jag tog mitt förnuft till fånga och tänkte att hon bara är trevlig och att det var en fin gest. Efter det har hon börjat smsa min man även på fritiden. Om allt möjligt. Vad som hänt under arbetsdagarna, att hennes familj ska köpa nytt hus osv. Jag vet ungefär innehållet för att han läst upp vissa sms. Han verkar vilja få det att framstå som att han tycker att hon är blåst. Nästan som att han vill låtsas tycka illa om henne för att jag inte ska tro något då han känner mig utan och innan. Hon verkar väldigt udda och skriver långa sms med mycket smileys och ibland även hjärtan. Hon har även skickat bilder på sina barn till min man. Vi blev precis föräldrar dessutom, vilket hon såklart vet om, precis som alla andra på hans arbetsplats och nu har hon dessutom köpt en present till vårt barn.
    Jag tycker personligen att det är väldigt udda att bete sig såhär mot min man när hon knappt känner honom och jag aldrig träffat människan. Min man har dessutom pratat om oss med henne, och berättat att vi har det tufft och att jag mått väldigt dåligt en längre period.
    Jag har börjat bli så frustrerad att jag bett honom sätta ner foten. Han säger då att hon nog är så mot alla. Vi har tjafsat om detta i flera veckors tid. Idag när han var på arbetet, från ingenstans, när jag återigen talar om att detta känns olustigt så svarar han ”ok jag förstår. Förlåt. Ska säga ifrån”. När han däremot kommit hem så verkar han tveksam igen. Skäller på mig och säger ”nä jag säger upp mig istället” Vad händer? Hur kan han bara tvärvända såhär? Är jag överdriven? Förlåt om saker låter osammanhängande men det är skrivet med väldigt mycket känslor.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.