Hem > Forum > Relationer > Spel eller osäkerhet

Spel eller osäkerhet

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Så, jag har stängt av alla känslor. Fick mitt hjärta krossat och orkar inte med förhållanden för att jag mår allmänt piss och orkar inte med den jävla dansen och lekan folk i min ålder håller på med, så har bara struntat i det.
    Men en kille som jag gillat i flera år nämnde att han var osäker på vad han kände för mig. Och vi kom överens om att ses, typ som en dejt med ändå inte, just för att jag är så jävla trasig och inte orkar det. Och bara se för jag tanker inte testa och ”se vad som händer”, klarar inte det.
    Efter det snacket har han knappt tagit sig tid att prata med mig. Vi bor relativt nära och det är ”enkelt” att svänga förbi och jag har frågat om han vill ses, men han hade inte tid. Så bollen ligger ju hos honom nu. Det gick från att prata ofta och hela tiden, från bästa vänner på snap, till att det är typ tur om jag får ett svar en gång om dagen. Och ja, inte bästa vänner längre på snap. Och jag mår piss över det, just den delen kring att jag vet att han väljer bort mig och att det blir ett spel ändå. (ser ju att han är inne på mobilen för han är dum nog att kolla storys..)

    Om han inte ”hittar” tid nu under semester veckorna tror jag det säger ganska mycket. Då vill han ju inte lägga tid på mig, och inte ses. Så är det rätt att om han inte tar sig tiden kommande månad är det bäst att äntligen bara släppa det eller säga att jag inte tror att det är en bra idé?

    Är det någon som vart i likande satts? Eller någon som vart jätte osäker på sina känslor och kanske agerat likadant? Vill bara förstå.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.