Hem > Forum > Relationer > Slidkramp och allt kladd

Slidkramp och allt kladd

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har slidkramp som jag använt mig av fysisk terapi att få något sådär bukt med, med hjälp av dialators, jag och min pojkvän kan ha sex, men ungefär en tredjedel av gångerna, om kanske inte till och med hälften av alla gånger, leder det till att jag får väldigt ont i musklerna där nere, lite svårt att peka helt hundra vart det gör ont, men någonstans i pelvis området, det är svårt att sitta och alla helst sätta sig ner, blir också brunt kladd som kommer 1-2 dagar efteråt och kan hålla i sig ett par dagar, även då smärtan försvunnit, jag hittar ingen annan att prata med om mitt problem och sjukhuset vill inte säga varken bu eller bä, när jag och min pojkvän äntligen kunde ha penetrativ sex upplevde jag ganska långvarig smärta som kändes ungefär som lindrig mensvärk som jag gick till sjukhuset för, de gjorde vaginalt ultraljud och cellprov, inget av det visade något konstigt, nu har jag inte längre den långvariga mensvärks liknande smärtan, men den kortvariga och det bruna kladdet är kvar, doktor google har inte gett mig svar heller angående slidkramp och brunt kladd dagar efter sex.

    Tycker problem med slidkramp är dåligt pratat om i Sverige, finns inga grupper på facebook, inga forum, bara tystnad, har inga kompisar att prata med, jag griper halmstrån att få hjälp om detta är normalt med slidkramp eller inte, och om inte, vad är det då för fel.

    Hej!
    vad jobbigt för dig! Önskar jag visste något om detta område men tyvärr. Lider dock av smärta men inte som du beskriver.
    finns det någon specialistklinik där du bor tro? Tänker att du har ALL rätt att bli tagen på allvar och få betydligt mer stöd och hjälp från vården. Om de inte vet måste de väl remittera vidare??

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.