Hem > Forum > Relationer > Skilsmässa och panik

Skilsmässa och panik

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • För att göra en kort sammanfattning; min man sen 12 år tillbaka vill inte längre dela liv med mig. Han har vart och är min stora kärlek och min bästa vän. Nu vill han skiljas.

  Förra hösten gick han in i någon form av depression/livskris och stängde mig ute totalt. Han ljög även om en hel del saker som senare uppdagades vi va då för ca 8 månader på väg att skiljas men bestämde sen att vi skulle försöka igen. Allt blev bättre för ett tag tills nästa dipp kom.

  Vi har gått i parterapi i ett par månader och trots det har han inte velat prata framtid med mig eller lova något.

  För några dagar sedan fick jag nog och ställde ett ultimatum om att han skulle säga om han ville fortsätta dela liv med mig eller inte. Svaret blev; jag vet inte. Det sa egentligen allt och då sa jag att om han inte kunde bestämma sig så får vi gå skilda vägar…så nu är skilsmässan ett faktum.

  Nu har jag panik, ångest och gråter hela tiden över hur jag ska fixa allt själv. Vi har en stor gård med massor av djur och driver ett kvalificerat familjehem för män med beroendeproblematik. Jag får panik över att bli ensam med allt ansvar och allt jobb och jag får panik över att förlora min kärlek och min bästa vän. Jag ser inget ljus alls just nu, hur fan ska jag orka??

  Oj, förstår att det är mycket att processa! Också att det en enorm känslomässig kaos inombords.

  Om det finns ekonomiska möjligheter råder jag dig i ett tidigt skede att ta så mycket hjälp utifrån som möjligt med det praktiska – djuren, verksamheten.

  Tänk på dig själv och var så snäll mot dig själv du bara kan!

  Trådstartaren

  Tack så mycket. Ja, ekonomi finns som tur är. Jag ska försöka vara snäll mot mig själv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.