Hem > Forum > Relationer > Så jävla förbannad

Så jävla förbannad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • min kille som tidigare varit brutalt svartsjuk, helt utan grund, jag tittade i hans telefon ( för det får jag, han var med och allting) och då såg jag att han skrivit med sitt ex för bara nån dag sedan att ”vill du komma och se hur jag bor?”

  hur normalt är det? Jag är absolut inte svartsjuka typen men det finns gränser!

  När han pratade med henne i telefon en gång gick han in i köket och sänkte rösten så att jag inte skulle höra,

  sedan pratar han om en tjej som han var intresserad av men som tog livet av sig, jag träffade henne men trodde dem bara var kompisar då, när vi ligger i sängen och det hörs ett ljud då ropar han ”Sara ?” (Inte det riktiga namnet) för han tror att det är hennes ”ande ” som gör ljud( han lider av drogutlöst psykos sjukdom) men liksom visst i all ära att du är sjuk din jävla pundare, men hur ska det få mig att känna??

  Betyder det att han tappat intresset för mig? Tro inte att han låter mig vara för det , han ringer på hos mig och skulle jag inte öppna kan vad som helst hända, tro mig, för det har hänt förut,

  men jag har aldrig varit otrogen,  han trodde det och brottade ner mig i en park och höll fast mig för att han fick för sig nåt Bara genom att titta på mig för 7 år sedan , förr i tiden var det såhär i våran relation , det har ändrats det har det, men grejen är ju att det verkar vara HAN som är otrogen så jävla svinigt! Tankar funderingar ?

  Låter som du bör göra slut med den här personen.. Och göra en polisanmälan om han har brottat ned dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.