Hem > Forum > Relationer > Religiös identitet

Religiös identitet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej, jag är av judisk börd och vill gärna träffa en kvinna som är judinna. Mest för att det finns erfarenheter som jag gjort som är svåra att dela med någon som inte kommer från samma historisk-kulturella-religösa bakgrund. Men det är svårt och jag känner mig stressad och ensam. Jag fyller snart 44 och vill ha barn. Jag har just återhämtat mig från en Borderline. Jag fick diagnosen vid 36 års ålder och har kämpat så mycket för att komma tillbaka på fötter igen. Eller för första gången någonsin, faktiskt. Har ett självmordsförsök bakom mig och år av ensamhet och djup själslig isolering. Känner massa skam och stumhet inför min situation.

    Är det någon här som har samma erfarenheter? Och är det någon som tycker att jag är ”rasistisk”? Jag kan ibland känna mig det. Jag vill ju inte döma någon på grund av deras bakgrund. Men jag känner så starkt i mig att jag vill träffa en judinna. Jag vill leva ett judiskt liv. Det ger mig mening och riktining här i livet.

    Avatar

    Hmm har du pratat med någon på synagogan vad de har för tankar och idéer på det. Jag vet inte var du bor men vet att Stockholm i varje fall har en aktiv synagoga. Kanske kan du få tips och råd där…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.