Hem > Forum > Relationer > Relation, utbrändhet, sambo, mardrömmar.

Relation, utbrändhet, sambo, mardrömmar.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Vi har vart tillsammans över 2 år jag och min sambo, han som tog mitt liv med storm. Överöste mig med komplimanger och tog på mig och talade om hur mkt han tyckte om mig, hur fantastisk jag var och att han inte kunde sluta titta och ta på mig.

  För ca 1 år sedan så började han nytt jobb där det blev kaos efter ca 5 månader med stress över hans personal som lurade han och försökte sätta dit han, en tjej försökte även få mig svartsjuk och hon fick mig att tro att dom hade en relation, dessa människor fick senare sparken. Det är även struligt med hans barn då barnen har en mamma som är narc och hon har vänt barnen emot varandra och hon utnyttjar även den situationen mot min sambo, ett av barnen vill inte vara hos oss och vi börjar se en tendens till att han utvecklat beteende som är otroligt mkt aggression.

  Det har vart en tung vinter och sommar för min sambo och det kan jag förstå men det känns som att vi glidit ifrån varandra och att han inte ser mig längre, han kommer hem lägger sig i soffan och tittar på tv medans jag får ta hand om allt inklusive hans barn.
  Vet snart inte vad jag ska göra, har försökt prata med han då vi har haft bra kommunikation tidigare eftersom att han är högkänslig och känner av stämningen och humör, vill bara att han ska se mig, ta på mig och visa sin kärlek som han säger att han har till mig.

  Somnar gråtandes och drömmer otroligt mycket mardrömmar.

  Jag vet att relationer går upp och ner och att man inte ger varandra uppmärksamhet lika ofta och mkt men när man börjar tycka att man inte duger för sambon då blir man ledsen och man börjar tvivla på sig själv och tro att porrsurfande tagit över för hans del i vår relation.

  Älskar han otroligt mkt och vill att han ska läka efter allt som hänt det senaste året.

  Det kanske blev rörigt nu med all text.

  Känns bara som att det är jag som
  Kämpar i detta förhållande snart

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.