Hem > Forum > Relationer > Rätt beslut att göra slut?

Rätt beslut att göra slut?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag gjorde slut med min flickvän för en månad sedan för att jag inte kände mig kär i henne, vilket jag inte gjort någon gång under året vi träffats. Jag är väldigt oerfaren av både relationer och kärlek och vet inte hur det ska kännas, så därför gick det så långt. Jag kan dock inte släppa henne och funderar hela dagarna på om det var rätt beslut. Tanken på att inte se henne mer får mig att lipa. Jag längtar massor efter henne nu. Vi har väldigt roligt tillsammans och allt är bra utom känslorna.

    Att träffa någon annan tjej lockar inte det minsta heller. Jag gick på dejt med en annan tjej nyss och det kändes bara fel och jag tänkte mera på mitt ex än den jag var med, trots att hon var attraktiv och trevlig. Kan man känna såhär utan att ha känslor för någon? Vi har fortfarande kontakt jag och mitt ex. Jag är så osäker på vad jag känner och jag kan inte få mig till att avbryta kontakten med henne för det gör mig för ledsen. Jag vet att jag är sjukt taskig mot henne, men jag vill så gärna att det ska gå att rädda vår relation. Kan det finnas känslor som ruvar djupt nere även om jag inte känner mig kär? I övrigt mår jag dåligt, deprimerad sedan länge och nu utan att ha henne att dela livet med känns allt meningslöst och jag har ingen lust med något.

    Vad ska jag göra?

    Hej.

    Jag tänker att du får fundera på varför du ville vara med henne från början. Är det vänskapen du saknar eller närheten? Jag tror inte att det är lätt att göra slut ovasett om man är kär eller inte för du vill inte vara taskig mot henne. Jag går själv mycket på känsla. Om du vill ha tillbaka henne måste du vara säker för att hon ska kunna känna sig trygg med dig. Du får visa trygghet och vara säker på vad du vill om du vill rädda förhållandet. Om dina försök bara är halvhjärtat så kommer hon kanske bara halvhjärtat gå tillbaka dig. För det kan lämna sår i hennes hjärta och förtroende. Om du inte var kär innan kanske du är det nu. Eller så hade kanske dina känslor svalnat för att du blev van vid att ha henne som flickvän. För det måste ha varit något som drog dig in i relationen. Kärlek känns inte alltid om man har varit tillsammans länge. En partner är som en bästa kompis också. Fast skillnaden är vad man vill att relationen ska vara.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.