Hem > Forum > Relationer > Rädd att bli lämnad

Rädd att bli lämnad

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag har en relation med en man som jag ofta är osäker på. Vi har känt varann i tre år och han har försvunnit från mig tidigare och sen hört av sig igen. Senaste två månaderna har vi umgåtts mer och setts så som jag alltid velat. Men ändå är jag osäker på om han kommer finnas kvar. Han säger att han inte kommer försvinna nånstans och dessutom att han förstår att det kommer ett tag innan jag tror på det.

    Det känns inte som han saknar mig/längtar efter mig/tänker på mig när vi inte ses. Inte så mycket iaf, känns inte som jag är hans prio och inför helgen nu vet jag inte om vi kommer ses fast vi gjort det de andra helgerna innan. Mycket orostankar och ångest har jag till följd av detta. Jag vill inte behöva spela spel med nån jag känt så länge, om jag vill höra av mig så borde jag kunna göra det och han blir glad. Inte vänta på honom för att han ska sakna mig, alltså spela spel. Lämnar han mig fast han sagt motsatsen så skulle jag bli helt förkrossad.

    Jag känner igen känslan av osäkerhet. Fullständigt dränerande och ändå är man fast. Hoppas och hoppas. Vill och älskar. Anpassar sig. Men är det kärlek? Har du varit i en relation med kärlek och kändes det då såhär?

    Trådstartaren

    Jag vet inte om det är kärlek. Jag vet bara att jag mår bra ibland och dåligt ibland. Bra när vi är tillsammans och har det bra. Dåligt när han inte hör av sig vilket är ovanligt sällan med tanke på hur nära relation man har. Blir fan knäckt känslomässigt, om o om igen.

    Trådstartaren

    Nytt år. Samma bekymmer och oro. Varför hör han inte av sig? Och när han gör det låtsats som ingenting och säger att jag borde förstå hur mycket han tycker om mig. Nej man är inte så upptagen, man prioriterar den man älskar. Han vill bara inte. Vill bara ha mig delvis och inte helt. Varför lägger jag så mycket energi på nån som inte lägger samma energi på mig? Jag kanske ska lämna honom istället, men jag vill verkligen inte det. Men jag vill inte heller gråta, vara orolig över att han inte ska höra av sig, räkna med att han inte svarar om jag nån gång ringer honom, vill att han prioriterar mig på samma nivå som jag prioriterar honom. Han är inte rädd att förlora mig, tror han skulle klara sig bra utan mig.

     

     

     

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.