Hem > Forum > Relationer > Psykiskt misshandlad av man med dold narcissism

Psykiskt misshandlad av man med dold narcissism

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • det är svårt att inse eller förstå ..

  varannan tanke består av ”det är mer logiskt att det är jag som är störd”

  återgår sedan för att läsa på nätet om symptom och göra test osv.. inse att det är han ändå

  går tillbaka i försvar och hittar ursäkter för honom , eller situationer / beteenden som kanske ändå förklarar att det inte bor en narcissist i honom..

  är nyseparerade / just flyttat , efter 5års förhållande.. Och detta har just kommit till min insikt..

  alla tankar och minnen driver mig till vansinne, får ingen struktur i huvudet eller förståelse.. ingen att fråga eller kunna hitta någon sanning i något..

   

  det har varit en lång resa med olika giftiga relationer för mig.. tidigare män .. alla med olika grövre beteende/störning/diagnos

  alkoholisten — 2år

  aggressiv narcissist — 5år ( fick barn)

  Frånvarande, autism — 3år (fick barn)

  lögnaren som levde dubbelliv —2år

  och nu denna man .. som är polis, lugnet själv, inte aggressiv, positiv.. i 5år..

  han… av raden av mina förflutna.. nu , han, det här… har raderat min själ och tagit över alla mina andetag.

  det är obegripligt. Hur blind är jag..

  vad hände, och hur fan… jag av alla .. som är framåt, social, driven, framgångsrik , säger vad jag tycker om allt.. vikte mig helt inför honom.

  Jag tror inte att den här reaktion nu är pga allt som hänt sammanlagt.. psyket hängde med tidigare, bearbetade, accepterade och kunde förstå saker.

  men det här, han.. den fina mannen jag skulle bli gammal med, där så in i bomben många symptom stämmer på alla vis..samtidigt vissa saker motsäger helt.. jag fattar inte , och stämmer allt som står?

  Var mina misstankar om otrohet sanna.. har han ljugit för att han velat förstöra mig, och inte av de anledningar han påstod.. alla genom iskalla handlingar.. han visste vad han gjorde? det slutar inte för en sekund att sluta snurra med frågor, minnen, tankar, reaktioner ..

  jag klarar inte av mitt vardagsliv längre.. ville inte leva mer.. kunde inte andas och spydde flertal ggr om dagen.. nu, kan jag andas igen. Men där tar de stopp.. orken, glädjen, viljan.. allt är dött. jag saknar mig själv och jag saknar honom.. och jag hatar honom så in i helvete

  hade varit så fantastiskt skönt å få skriva med någon som levt / gått igenom liknande med en som har liknande personlighetsstörning .. den dolda, den snälla, välformade , vältaliga … bra jobb, trevlig.. men lömska medvetna manipulativa människa som boktsatvligt mördat ens själ och gjort en hjärndöd..

   

  han lyckas ännu komma åt mig, göra mig frustrerad och lämna mig som ett frågetecken..

   

  Skriv gärna, jag känner mig inte trodd eller förstådd alls.. av de få som fått veta.

  Du med liknande erfarenhet hade betytt mycket för mig

   

  Jag har en sambo som kan vända allt jag säger emot mig. Påstår saker jag har sagt och gjort. Vad jag igentligen menar när jag säger något. Att han själv kan säga saker när jag vet att han har sagt det så har jag drömt och kommer ihåg fel. Att det alltid är min hjärna som kokar ihop massa saker. Det är tufft och man blir dum i huvudet för man vet varken upp eller ner tillslut.

  Hej!

   

  Jag håller på och ska separera från en man som uppvisar alla dragen för en narcissist…

   

  Fruktansvärt är det.

   

  Hur dom utåt kan va så charmiga och snälla men i hemmet så uppvisar dom en helt annan sida!

   

  Hemsk störning och tog mig hela 13 år att inse sanningen…

   

  Jag är i exakt samma sits. Känner igen mig i allt.

  Att gå ifrån en giftig man till nästa. Att lägga skulden på sig själv. Varje gång. Att vara den som hela tiden försöker hitta ursäkter, idiotförklara sig själv då magkänslan säger att nått är så Helvete fel.

  Var först med en man som våldtog och misshandlade mig. Men alla så till mig att han som va så snäll. Nä det måste ju bero på att jag gnäller o tjatar. Där stannade jag i 3 år.

  Efter det en man som alla (även nu) tycker är världens bästa. Han jag har ett barn med. Han som gör allt för att bråka sen skylla allt på mig. Hotar med att berätta alla små hemlisar han vet att jag gjort. 3 år stannade jag.

  10 år med en OV. En man som tryckte ner mig psykiskt. Bröt mig tills jag tänkte allvarliga tankar om självmord. Men ingen annan än jag (och hans ex) ser honom för den han är. Han som är det snygga OV. Han som tar alla kvinnor i försvar. Alla utom mig.

  Så jag vet hur det känns. Att älska nån som gjort en så illa. Önskan om att det ska bli vi igen. Ändå vill jag inte.

   

  det är svårt att inse eller förstå .. varannan tanke består av ”det är mer logiskt att det är jag som är störd” återgår sedan för att läsa på nätet om symptom och göra test osv.. inse att det är han ändå går tillbaka i försvar och hittar ursäkter för honom , eller situationer / beteenden som kanske ändå förklarar att det inte bor en narcissist i honom.. är nyseparerade / just flyttat , efter 5års förhållande.. Och detta har just kommit till min insikt.. alla tankar och minnen driver mig till vansinne, får ingen struktur i huvudet eller förståelse.. ingen att fråga eller kunna hitta någon sanning i något.. det har varit en lång resa med olika giftiga relationer för mig.. tidigare män .. alla med olika grövre beteende/störning/diagnos alkoholisten — 2år aggressiv narcissist — 5år ( fick barn) Frånvarande, autism — 3år (fick barn) lögnaren som levde dubbelliv —2år och nu denna man .. som är polis, lugnet själv, inte aggressiv, positiv.. i 5år.. han… av raden av mina förflutna.. nu , han, det här… har raderat min själ och tagit över alla mina andetag. det är obegripligt. Hur blind är jag.. vad hände, och hur fan… jag av alla .. som är framåt, social, driven, framgångsrik , säger vad jag tycker om allt.. vikte mig helt inför honom. Jag tror inte att den här reaktion nu är pga allt som hänt sammanlagt.. psyket hängde med tidigare, bearbetade, accepterade och kunde förstå saker. men det här, han.. den fina mannen jag skulle bli gammal med, där så in i bomben många symptom stämmer på alla vis..samtidigt vissa saker motsäger helt.. jag fattar inte , och stämmer allt som står? Var mina misstankar om otrohet sanna.. har han ljugit för att han velat förstöra mig, och inte av de anledningar han påstod.. alla genom iskalla handlingar.. han visste vad han gjorde? det slutar inte för en sekund att sluta snurra med frågor, minnen, tankar, reaktioner .. jag klarar inte av mitt vardagsliv längre.. ville inte leva mer.. kunde inte andas och spydde flertal ggr om dagen.. nu, kan jag andas igen. Men där tar de stopp.. orken, glädjen, viljan.. allt är dött. jag saknar mig själv och jag saknar honom.. och jag hatar honom så in i helvete hade varit så fantastiskt skönt å få skriva med någon som levt / gått igenom liknande med en som har liknande personlighetsstörning .. den dolda, den snälla, välformade , vältaliga … bra jobb, trevlig.. men lömska medvetna manipulativa människa som boktsatvligt mördat ens själ och gjort en hjärndöd.. han lyckas ännu komma åt mig, göra mig frustrerad och lämna mig som ett frågetecken.. Skriv gärna, jag känner mig inte trodd eller förstådd alls.. av de få som fått veta. Du med liknande erfarenhet hade betytt mycket för mig

  Känner så igen mig!

  Jag har barn med en man med Borderline och det trodde jag skulle bli min jobbigaste relation tills jag träffade denna som jag nu varit med i 5 år.

  Försöker nu lämna men han är fruktansvärd på ett sätt som är så svårt att förklara. Just nu försöker han få till att jag är skyldig honom pengar. Det startade med att jag konfronterade honom med en elak sak han gjort.

  Sen jag börjat läsa o få kunskap om narcissism har jag förstått att det är vad han är. Men han är så jävla bra på att vända allt till att jag är den galna. Han är använder sig oxå i hög grad av andra, sina ”flying  monkies” vilket är hans största styrka i att trycka ner mig. Hur omtyckt han ser till att vara av andra och sedan använda det mot mig. Är fruktansvärt att bli sedd som en galning av hans vänner. Vet inte vad jag ville med detta. Bara skönt att se att det finns andra. Tack för att du delade med dig!

  Jag kom idag ur ett destrktivt förhållande. Vi gjorde slut för några månader sen egentligen, men han har hängt kvar sen dess. Varenda gång jag har blockat honom så har han börjat ringa från andra, bett sin syster eller mamma att skriva eller i slutändan börjat skriva korta meddelanden via swish.

  Detta ledde alltid till att jag ringde upp honom och hur bestämd jag än var så lyckades han alltid manipulera mig. Han har under 1,5 års tid kallat mig hora, sprutluder, att jag är äcklig och även hur vidrig familj och vänner jag har. Allt med mig har varit fel men ändå så kom han gråtandes varje gång jag inte ville vara med honom. Han är också den charmiga och snälla utåt och att han ser bra ut är väl en fördel för honom. Under tiden vi har velat fram och tillbaka så har jag sett massa konversationer med andra tjejer, han har tagit kontakt med sina gamla ragg och sitt ex. Men ändå övertalat mig om att det bara är mig han vill ha.. Igår hittade jag ett sms där han hade skrivit till sin vän häromdagen: Jag ringer dig snart, jag ska ha grymt sex nu. Men även där tvärnekade han och det var bara på skämt enligt honom. I början av året så slog han mig så mycket så att jag fick massa blåmärken i ansiktet. Enligt honom så misshandlade han mig inte, utan han tog tag i mig och hade en bra anledning till det enligt honom.

  Idag när jag sa återigen att vi måste bryta pga att jag tror att han hade sex med någon häromdagen så svarade han: ja, om du ska göra slut pga att du hittar på något så får det väl bli så.

  Så nu hoppas jag att han släpper mig och inte hör av sig mer. Jobbigt nog så bor vi 5 min ifrån varandra så jag hoppas jag slipper se honom ute.

  Har någon annan haft svårt att ta sig ur ett destruktivt förhållande?

   

  det är svårt att inse eller förstå .. varannan tanke består av ”det är mer logiskt att det är jag som är störd” återgår sedan för att läsa på nätet om symptom och göra test osv.. inse att det är han ändå går tillbaka i försvar och hittar ursäkter för honom , eller situationer / beteenden som kanske ändå förklarar att det inte bor en narcissist i honom.. är nyseparerade / just flyttat , efter 5års förhållande.. Och detta har just kommit till min insikt.. alla tankar och minnen driver mig till vansinne, får ingen struktur i huvudet eller förståelse.. ingen att fråga eller kunna hitta någon sanning i något.. det har varit en lång resa med olika giftiga relationer för mig.. tidigare män .. alla med olika grövre beteende/störning/diagnos alkoholisten — 2år aggressiv narcissist — 5år ( fick barn) Frånvarande, autism — 3år (fick barn) lögnaren som levde dubbelliv —2år och nu denna man .. som är polis, lugnet själv, inte aggressiv, positiv.. i 5år.. han… av raden av mina förflutna.. nu , han, det här… har raderat min själ och tagit över alla mina andetag. det är obegripligt. Hur blind är jag.. vad hände, och hur fan… jag av alla .. som är framåt, social, driven, framgångsrik , säger vad jag tycker om allt.. vikte mig helt inför honom. Jag tror inte att den här reaktion nu är pga allt som hänt sammanlagt.. psyket hängde med tidigare, bearbetade, accepterade och kunde förstå saker. men det här, han.. den fina mannen jag skulle bli gammal med, där så in i bomben många symptom stämmer på alla vis..samtidigt vissa saker motsäger helt.. jag fattar inte , och stämmer allt som står? Var mina misstankar om otrohet sanna.. har han ljugit för att han velat förstöra mig, och inte av de anledningar han påstod.. alla genom iskalla handlingar.. han visste vad han gjorde? det slutar inte för en sekund att sluta snurra med frågor, minnen, tankar, reaktioner .. jag klarar inte av mitt vardagsliv längre.. ville inte leva mer.. kunde inte andas och spydde flertal ggr om dagen.. nu, kan jag andas igen. Men där tar de stopp.. orken, glädjen, viljan.. allt är dött. jag saknar mig själv och jag saknar honom.. och jag hatar honom så in i helvete hade varit så fantastiskt skönt å få skriva med någon som levt / gått igenom liknande med en som har liknande personlighetsstörning .. den dolda, den snälla, välformade , vältaliga … bra jobb, trevlig.. men lömska medvetna manipulativa människa som boktsatvligt mördat ens själ och gjort en hjärndöd.. han lyckas ännu komma åt mig, göra mig frustrerad och lämna mig som ett frågetecken.. Skriv gärna, jag känner mig inte trodd eller förstådd alls.. av de få som fått veta. Du med liknande erfarenhet hade betytt mycket för mig

  det är svårt att inse eller förstå .. varannan tanke består av ”det är mer logiskt att det är jag som är störd” återgår sedan för att läsa på nätet om symptom och göra test osv.. inse att det är han ändå går tillbaka i försvar och hittar ursäkter för honom , eller situationer / beteenden som kanske ändå förklarar att det inte bor en narcissist i honom.. är nyseparerade / just flyttat , efter 5års förhållande.. Och detta har just kommit till min insikt.. alla tankar och minnen driver mig till vansinne, får ingen struktur i huvudet eller förståelse.. ingen att fråga eller kunna hitta någon sanning i något.. det har varit en lång resa med olika giftiga relationer för mig.. tidigare män .. alla med olika grövre beteende/störning/diagnos alkoholisten — 2år aggressiv narcissist — 5år ( fick barn) Frånvarande, autism — 3år (fick barn) lögnaren som levde dubbelliv —2år och nu denna man .. som är polis, lugnet själv, inte aggressiv, positiv.. i 5år.. han… av raden av mina förflutna.. nu , han, det här… har raderat min själ och tagit över alla mina andetag. det är obegripligt. Hur blind är jag.. vad hände, och hur fan… jag av alla .. som är framåt, social, driven, framgångsrik , säger vad jag tycker om allt.. vikte mig helt inför honom. Jag tror inte att den här reaktion nu är pga allt som hänt sammanlagt.. psyket hängde med tidigare, bearbetade, accepterade och kunde förstå saker. men det här, han.. den fina mannen jag skulle bli gammal med, där så in i bomben många symptom stämmer på alla vis..samtidigt vissa saker motsäger helt.. jag fattar inte , och stämmer allt som står? Var mina misstankar om otrohet sanna.. har han ljugit för att han velat förstöra mig, och inte av de anledningar han påstod.. alla genom iskalla handlingar.. han visste vad han gjorde? det slutar inte för en sekund att sluta snurra med frågor, minnen, tankar, reaktioner .. jag klarar inte av mitt vardagsliv längre.. ville inte leva mer.. kunde inte andas och spydde flertal ggr om dagen.. nu, kan jag andas igen. Men där tar de stopp.. orken, glädjen, viljan.. allt är dött. jag saknar mig själv och jag saknar honom.. och jag hatar honom så in i helvete hade varit så fantastiskt skönt å få skriva med någon som levt / gått igenom liknande med en som har liknande personlighetsstörning .. den dolda, den snälla, välformade , vältaliga … bra jobb, trevlig.. men lömska medvetna manipulativa människa som boktsatvligt mördat ens själ och gjort en hjärndöd.. han lyckas ännu komma åt mig, göra mig frustrerad och lämna mig som ett frågetecken.. Skriv gärna, jag känner mig inte trodd eller förstådd alls.. av de få som fått veta. Du med liknande erfarenhet hade betytt mycket för mig

   

  Jag har nu kommit fram att detta har jag levt i också…ja..lever nu också. Mer el mindre. Vi har ju ett barn ihop.

   

  Det du skrev här beskrev mina tankar i ord väldigt bra.

   

   

  Jag kom idag ur ett destrktivt förhållande. Vi gjorde slut för några månader sen egentligen, men han har hängt kvar sen dess. Varenda gång jag har blockat honom så har han börjat ringa från andra, bett sin syster eller mamma att skriva eller i slutändan börjat skriva korta meddelanden via swish. Detta ledde alltid till att jag ringde upp honom och hur bestämd jag än var så lyckades han alltid manipulera mig. Han har under 1,5 års tid kallat mig hora, sprutluder, att jag är äcklig och även hur vidrig familj och vänner jag har. Allt med mig har varit fel men ändå så kom han gråtandes varje gång jag inte ville vara med honom. Han är också den charmiga och snälla utåt och att han ser bra ut är väl en fördel för honom. Under tiden vi har velat fram och tillbaka så har jag sett massa konversationer med andra tjejer, han har tagit kontakt med sina gamla ragg och sitt ex. Men ändå övertalat mig om att det bara är mig han vill ha.. Igår hittade jag ett sms där han hade skrivit till sin vän häromdagen: Jag ringer dig snart, jag ska ha grymt sex nu. Men även där tvärnekade han och det var bara på skämt enligt honom. I början av året så slog han mig så mycket så att jag fick massa blåmärken i ansiktet. Enligt honom så misshandlade han mig inte, utan han tog tag i mig och hade en bra anledning till det enligt honom. Idag när jag sa återigen att vi måste bryta pga att jag tror att han hade sex med någon häromdagen så svarade han: ja, om du ska göra slut pga att du hittar på något så får det väl bli så. Så nu hoppas jag att han släpper mig och inte hör av sig mer. Jobbigt nog så bor vi 5 min ifrån varandra så jag hoppas jag slipper se honom ute. Har någon annan haft svårt att ta sig ur ett destruktivt förhållande?

   

  Min narce kille..ja jag kallar honom så numer.

  Ett exempel jag kom på nu var en liten konversation över killens mail från en arbetskolega.

   

  Han skrev ” ååh vad skönt vi hade i lördags, får bli snart igen hoppas jag😋”

   

  Jag såg läste det… och när jag frågade honom om det…så var det bara att dem skulle skämta med en nyfiken person på jobbet(dem kunde läsa varandras mail där på jobb datorn sa han)…jaha sa jag… kul att jag får veta om dem skämten också.

   

  Jag kände ju och visste om alla. Och jag gillar också skämt..

  Men det är ju såklart bara en bråkdel av mina händelser med honom.

  Arg på mig själv…bluff förhållande

   

  det är svårt att inse eller förstå .. varannan tanke består av ”det är mer logiskt att det är jag som är störd” återgår sedan för att läsa på nätet om symptom och göra test osv.. inse att det är han ändå går tillbaka i försvar och hittar ursäkter för honom , eller situationer / beteenden som kanske ändå förklarar att det inte bor en narcissist i honom.. är nyseparerade / just flyttat , efter 5års förhållande.. Och detta har just kommit till min insikt.. alla tankar och minnen driver mig till vansinne, får ingen struktur i huvudet eller förståelse.. ingen att fråga eller kunna hitta någon sanning i något.. det har varit en lång resa med olika giftiga relationer för mig.. tidigare män .. alla med olika grövre beteende/störning/diagnos alkoholisten — 2år aggressiv narcissist — 5år ( fick barn) Frånvarande, autism — 3år (fick barn) lögnaren som levde dubbelliv —2år och nu denna man .. som är polis, lugnet själv, inte aggressiv, positiv.. i 5år.. han… av raden av mina förflutna.. nu , han, det här… har raderat min själ och tagit över alla mina andetag. det är obegripligt. Hur blind är jag.. vad hände, och hur fan… jag av alla .. som är framåt, social, driven, framgångsrik , säger vad jag tycker om allt.. vikte mig helt inför honom. Jag tror inte att den här reaktion nu är pga allt som hänt sammanlagt.. psyket hängde med tidigare, bearbetade, accepterade och kunde förstå saker. men det här, han.. den fina mannen jag skulle bli gammal med, där så in i bomben många symptom stämmer på alla vis..samtidigt vissa saker motsäger helt.. jag fattar inte , och stämmer allt som står? Var mina misstankar om otrohet sanna.. har han ljugit för att han velat förstöra mig, och inte av de anledningar han påstod.. alla genom iskalla handlingar.. han visste vad han gjorde? det slutar inte för en sekund att sluta snurra med frågor, minnen, tankar, reaktioner .. jag klarar inte av mitt vardagsliv längre.. ville inte leva mer.. kunde inte andas och spydde flertal ggr om dagen.. nu, kan jag andas igen. Men där tar de stopp.. orken, glädjen, viljan.. allt är dött. jag saknar mig själv och jag saknar honom.. och jag hatar honom så in i helvete hade varit så fantastiskt skönt å få skriva med någon som levt / gått igenom liknande med en som har liknande personlighetsstörning .. den dolda, den snälla, välformade , vältaliga … bra jobb, trevlig.. men lömska medvetna manipulativa människa som boktsatvligt mördat ens själ och gjort en hjärndöd.. han lyckas ännu komma åt mig, göra mig frustrerad och lämna mig som ett frågetecken.. Skriv gärna, jag känner mig inte trodd eller förstådd alls.. av de få som fått veta. Du med liknande erfarenhet hade betytt mycket för mig

   

  Vill mer än gärna skriva/prata med dig.

  Kanske mer privat .. vet inte hur man går vidare härifrån..denna sida bara☺️

  Jag känner verkligen igen mig i flera av era berättelser. Lever med och har skaffat barn med en man som visa alla tecken på narcissism. Skulle verkligen vilja ha en person att skriva med om detta som går igenom samma sak. Är så jävla trött på honom och allt hans klagande på allt, trots att han själv har väldigt stora brister. Det är så synd om honom enligt honom. Han gör inget hemma, plockar inte ens undan tallriken efter sig från bordet. Han lägger över alla sina brister på mig och barnen. Han har haft all makt över mig och mitt beteende men nu börjar jag känna mig starkare.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.