Hem > Forum > Relationer > Pojkvän som ej vet hur han ska hantera mig

Pojkvän som ej vet hur han ska hantera mig

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej, jag känner mig ledsen för jag känner att jag inte kan prata med min kille om hur jag mår. Ibland ignorerar han t.ex att jag skriver att jag mår dåligt och sen skriver att han inte vet vad han ska svara. Jag förstår absolut honom. Men det är jobbigt för mig för jag vill känna att jag kan prata med honom om att jag vill skada mig, att jag känner att jag inte vill leva längre, ja allt det där med att må dåligt. Men det kan jag inte.

  Han har sagt det att han känner sig obekväm, t.ex när jag gråter så blir han fett obekväm, han låter mig hellre gråta ensam än att komma fram till mig. Önskar såååå innerligt att han kom fram till mig, kramade mig, trycker mig intill honom och han pillar mig i håret och bara tröstar mig. Men det gör han inte. Flera gånger jag gråtit panikartat men han ”bryr” sig inte. Vet att han bryr sig, men han visar det fruktansvärt dåligt.

  Känner rätt ofta också att han blir arg på mig och reagerar konstigt när jag säger saker till honom. Pratar hellre med en nära killkompis istället för han hanterar det bättre. Vet inte om det har med att göra att min kille aldrig mått dåligt på det sättet och blir obekväm pga det.

  Blir ledsen för jag önskar jag fick en annan respons av honom… 💔 Hjälper inte att prata med honom, har gjort det flera gånger, men det blir inte bättre.. jag vill kunna prata med min kille men det går inte, slutar ofta med att vi börjar bråka istället..

  Vad ska man göra?

  God natt här på MiND Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg här på MiND Forumet.

  * Ska vara ärlig och säga att jag själv mår långt ifrån bra och var jättelänge sedan jag var inloggad här på MiND Forumet.

  * Jag hör genom dina ord din frustration om att din pojkvän inte förstår hur han ska tackla ditt mående och går ut över er relation tillsammans.

  * Kort frågor: Har han verkligen din pojkvän suttit sig ner någon gång och hört på hur Du MÅR?

  * Jag menar att, har NI verkligen kommunicerat med varandra så att ditt budskap om ditt mående når fram till honom?

  * Har Du någon form av professionella vårdkontakter hos t.ex. en Öppenvårdsmottagning för vuxna i din kommun eller i en grannkommun?

  * Har Du någon gång i ditt liv de senaste åren eller i år pratat med en psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller en Läkare/Överläkare inom Psykiatrivården, om ditt hälsotillstånd / mående?

  * Jag själv har en UNDERBAR kontakt hos en församling inom Svenska Kyrkan, där jag träffar en kvinnlig Diakon. OBS!!! Man behöver absolut inte vara troende på något sätt för att konversera med en Diakon. Hon betyder ”ALLT” för mig…

  * Har Du provat att chatta med MiND;s Volontärer här på MiND;s hemsida om dina självmordstankar etc??? (Det finns helt underbara volontärer inom MiND som sitter ideellt och gör ett oerhört bra engagemang och försöker hjälpa så många de bara hinner med…) Om Du föredrar istället för chatten så kan Du ringa till Självmordslinjen på 90101 mellan 06:00-24:00 varje dag…

  * Om Du vill så får Du gärna höra av dig och skriva till mig här på MiND Forumet.

  Du är långt ifrån ensam att må dåligt… Jag vet sååå MYCKET om att må dåligt…

  Var rädd om dig och ta hand om dig…

  På återseende…

  Jaha? Och? Varför skulle dina känslor spela någon roll för honom? Jag menar ni är ju bara kk ändå knappast partners. Vänd på det? Hur hade du mått av att ignorera han när han behöver dig? Hade varit prio ett eller hur? Vad fint. Önskar jag hade ett sånt förhållande.

  Avatar

  Jag har märkt att många killar har svårt att trösta.Jag tror att det bästa är (om du inte redan gjort det ) är att berätta hur du vill bli tröstad, vad du har för behov. Och se om han kan möta det efter att du berättat. Min kille har oxå svårt för det. Jag har lätt att trösta honom, men han skulle inte klaga om jag bara är tyst osv när han är ledsen. För honom kan det räcka med att han bara får ett kort sms-svar när han är ledsen. Jag behöver mer än så. Så jag antar att han inte fattar hur viktigt det är för mig. Han utgår bara från sig själv.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.