Hem > Forum > Relationer > På väg mot skilsmässa

På väg mot skilsmässa

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hej, måste skriva av mig lite.

  Känner mig tom, och matt. Har varit upp och ned länge i vår relation. Och jag förstår inte mig på vad som händer. Igår under dagen skickade maken sms om att han älskar mig för evigt. Under kvällen bråkade vi förnekar hade inte lust att ha sex och han ville. Nu säger han att han inte älskar mig. Att det är lönlöst. Allt hopp borta.

  Hur kan det förändras så snabbt? Jag är helt förstörd.

  Låter som att han är ambivalent? Det kanske inte handlar om er relation utan står han lite ostadigt i livet i övrigt och då kanaliserar den ”gungningen” på er istället? Min erfarenhet av män som beter sig sådär är att de inte har koll på sina känslor så de spretar iväg åt tusen håll samtidigt. Helt ärligt tror jag på att börja i den delen att bara försöka lugna ner honom generellt? Det hade jag gjort. Och sedan därefter kollat av vad han då tycker – i ett mer balanserat tillstånd.

  Trådstartaren

  Tack 🙂

  Verkar som att han är mer balanserad nu. Men också bestämd i detta. Jag vill inte det men måste respektera hans beslut. Måste vara två som vill för att det ska gå. Och han vill inte mer.

  Detta kan vara en tid för er att läka, om det vart upp och ner länge så kanske en skilsmässa är lösningen för er just nu för att kunna hitta tillbaka, han älskar dig förmodligen förfarande men han vet inte hur han ska hantera situationen och då var det enklaste att säga att ni skall skiljas

  Trådstartaren

  Håller på sakta att prata ihop oss.

  Kommer att ta tid. Vet att jag svikit. Men är redo att arbeta på de delar som jag har ansvar för.

  Märker att min kognitiva förmåga fortsatt är påverkad. Att min tinnitus har gått i taket. Så har tagit kontakt för att prata med någon. Måste få hjälp utifrån annars kommer jag inte hålla ihop på jobbet medan jag och vi jobbar oss igenom detta.

  Men känner att det är skönt att vi båda är villiga att jobba på relationen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.