Hem > Forum > Relationer > Otrogen, påkommen, ånger :(

Otrogen, påkommen, ånger :(

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Har varit otrogen mot min fru i fem år med ett ex som jag sprang på. :/

  Vi har varit gifta i över tio år och har flera barn. Jag har förmodligen problem med kommunikation och relationer pga min ganska ensamma uppväxt (skilda föräldrar, pappa som förmodligen varit psykiskt instabil, möjligen paranoid schizofren). Har alltid sökt mig till mig själv och när barnen tog mer plats så drog jag mig undan först och blev met och mer olycklig. Sprang på ett ex för ca fem år sedan och fick en otrolig kram, och det tände till och vi träffades. Och det ena ledde till det andra. Vi har träffats av och till sedan dess med långa uppehåll. Det har aldrig varit något uttalat seriöst mellan oss, hon är singel och fri och vill inte ändra på det, och jag har inte velat lämna min fru.

  Nu för ca en månad sedan blev jag påkommen och fick en rejäl tankeställare – vad vill jag egentligen? Kom fram till att jag vill vara kvar och att jag kan få allt jag behöver hos min fru, om jag bara själv beter mig annorlunda och öppnar mig mer. Men… Mitt svek har förstört så mycket.

  Det som känns värst är att jag sårat henne så mycket. Vi har kommit fram till att vi älskar varandra men hennes självförtroende och självkänsla är skadat och hon vet inte om hon kan fortsätta med mig eftersom hon påminns av min otrohet hela tiden.

  Vill bara skriva av mig och vill gärna höra från andra med liknande erfarenheter. Går det att laga ett förhållande där den ene svikit såhär?

  Starkt av dig att skriva. Jag är inte otrogen ännu, mer än kanske mentalt. Jag hoppas att jag kan hålla mig ifrån det. Men jag har blivit kär i en kollega. Väldigt dåligt känns det och jag är inne på att byta jobb men det känns också deppigt eftersom jag kommer att sakna kollegan. Allt känns jättejobbigt just nu.

  Känner du att du saknar hon som du var otrogen med? Varför tror du att du var otrogen?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.