Hem > Forum > Relationer > Osäkerhet över man

Osäkerhet över man

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Hej!
  Jag har sovit över hos en man och känner ångest. Vi har verkar klicka väldigt bra och pratat och skrattat och har båda barn så det har känts som om det skulle kunna vara en början på nåt mer. Men mitt i natten när jag sov där fick jag ångest och tänkte att nu åker jag hem för han kanske bara ville få mig i säng. Han övertygade mig att stanna och det kändes bättre och sen på morgonen när vi skiljdes åt tyckte han vi skulle ses igen om ett par veckor när vi är barnfria.
  Men efteråt så vet jag inte. Jag har messat honom men han har inte svarat. Och jag tänker nedvärderande om mig själv, att han kanske inte tycker jag är tillräckligt bra eller framgångsrik, trots att jag annars är stolt över vad jag åstadkommit i livet. Men han har ett mer välbetalt jobb inom en bransch som jag pluggade inom men valde bort. Jag har också ett bra jobb men det väcker nåt hos mig. Jag har ingen aning om vad han tänker och känner när det gäller mig. Tänker också att jag kanske levt ensam för länge så att folk räknar bort mig som potentiell partner.

  Avatar

  När jag läste det du skrev kände jag igen mig till en början. Inatt sov jag också över hos en man. Vi hade varit uppe till fyra och han bad mig stanna. Jag kände mig väldigt osäker, men jag stannade och jag hade på tok för mkt alkohol i blodet…Senare vaknar jag med ångest och tänker att det var just det här han ville…men kanske inte jag.
  jag tänker också rätt nedvärderande tankar om mig själv och känner nu att jag pratade för mycket, jag borde inte stannat, känner mig liksom lite billig på ngt sätt….

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej!

  Ja, vad intressant. Jag kände mig också lite billig, eller som att jag gett för mycket av mig själv för snabbt och jag kände mig sårbar. Tänkte på att det tar energi av mig att släppa in nån och tänk om det stannar där för honom. Det kändes ju som jag ville komma honom närmare och det var en bra upplevelse men jag har också svårt att slappna av med en ny person så i början ger sex inte lika mycket som det kanske gör sen. Man har ju inget att skämmas för och är inte billig men jag vill inte öppna upp och sen bli avvisad.

  Avatar

  Hej! Ja, vad intressant. Jag kände mig också lite billig, eller som att jag gett för mycket av mig själv för snabbt och jag kände mig sårbar. Tänkte på att det tar energi av mig att släppa in nån och tänk om det stannar där för honom. Det kändes ju som jag ville komma honom närmare och det var en bra upplevelse men jag har också svårt att slappna av med en ny person så i början ger sex inte lika mycket som det kanske gör sen. Man har ju inget att skämmas för och är inte billig men jag vill inte öppna upp och sen bli avvisad.

  ja, precis! Det är den där sårbarheten och att jag släppt in någon för mycket. Sen har jag problem med närhet överhuvudtaget sedan innan och jag känner mig lätt avstängd och distanserad…

  men för din del tänker jag att du helt enkelt få ge det lite mer tid kanske. Han kanske hör av sig snart…tänk om han också får lite ångest dagen efter och så? Vad vet man

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja, håller med. Det är samma för mig och jag är lite bränd av tidigare erfarenheter, bl a en relation i våras. Det som var bra var att den här mannen var väldigt mån om att jag skulle ha det bra så det var kanske en positiv erfarenhet ändå oavsett hur det går. Om jag inte blivit gravid, för vi skyddade oss bara delvis. Kanske måste ta ett piller men tror det är kört ändå i så fall, verkar ha prickat in ägglossning exakt. Men det är säkert ingen fara.

  Tack för pepp. Jag messade ju honom igår em och han svarade inte så jag blev nojig. Men sen svarade han sent på kvällen att han sovit hela dagen och då kändes det bättre. Sen vet man ju inte om det blir nåt mer ändå, men som du säger kanske sånt här påverkar motparten också och inte bara en själv och den andra kanske också behöver landa och bearbeta vad som hänt. Man behöver inte tro det värsta om killar och se sig som ett offer. Det kan ju bli så att man har nån överdrivet negativ bild pga tidigare erfarenheter men personen behöver ju inte automatiskt vara en skitstövel bara för att man haft sex.
  Skönt att prata lite med dig som är i typ samma situation. Hur känns det för dig och hur har det gått med den personen?

  Avatar
  Trådstartaren

  Han hörde förresten av sig sent i går kväll och skrev att han sovit till dess och vänt på dygnet. Kändes bra men jag var inte säker på om han bara skrev nåt. Men i eftermiddags hörde han av sig igen. 😊

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.