Hem > Forum > Relationer > Olycklig kärlek som inte blir besvarad

Olycklig kärlek som inte blir besvarad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Tar det från första början. Vi kan kalla honom för Logaritm. Jag hittade Logaritm på Insta för cirka fyra månader sen. Vi klickade (eller jag klickade med honom) rätt snabbt. Han visste vem jag var hela november, när jag inte visste vem han var. Till sist la jag till honom på Snapchat och då har det gått ner bara.

  Jag fattar inte om han flörtar eller inte. Jag fattar inte varför han är så snäll heller… är han ens seriös? Jag hade känt honom i tre dagar när han sa att han önskade mig lycka till på NP och att jag garanterat skulle klara det då jag har pluggat mycket (återigen jag kände inte honom). Vi har väl haft några djupa konversationer om varandras mående här och där och ambitioner. Jag känner att jag kan mycket om honom och han likaså. Han stöttade mig något rejält när jag fick reda på att NP inte gick som jag förväntade, vilket jag ändå kände var skumt för att vi hade känt varandra under en månad. Det var inte ”ah men du det ordnar sig” utan genuin djup tröst.

  Är det konstigt att jag inte fattar om han är sarkastisk när han rätt ofta kallar mig för ”en söt liten gumma” eller ”söta gulliga rara du”. Liksom ja jo jag gillar väl det. Men det känns skumt.

  Jag är extrovert och han är introvert, så han ansåg oss vara vänner efter en månad av konversationer då och då, men jag förknippade det med bekantskap. Visst jag gillade honom direkt men vi var bekanta.

   

  Jag tror inte att han är seriös, så jag kan kalla det för olycklig kärlek som inte är eller kommer bli besvarad. Han har säkert någon, sånna som honom är inte singlar.

  Släpp honom. Han låter inte riktigt helt okej, det där med ”en söt liten gumma” eller ”söta gulliga rar du” låter för mig lite manipulativt speciellt när han är introvert. En introvert har oftare problem med att säga sånna saker om folk, speciellt om de försöker flirta. Lite otryggt i att han vet vem du är och du inte vet vem han är.
  Bättre att släppa och gå vidare.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.