Hem > Forum > Relationer > Nyårsnatten (Triggervarning!)

Nyårsnatten (Triggervarning!)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Vi har varit hos några kompisar som har barn i samma ålder som våra. Vi har haft en trevlig kväll, druckit kanske lite för mycket men haft det bra ändå. Under 1,5 km promenaden hem nyktrar jag till, men inte han.

  Vi lägger barnen. Sedan har sex och då blir han som han alltid blir på fyllan. Han vill köra analsex, trots att jag flera gånger sagt att jag inte gillar det, det är inte min grej osv. Vanligtvis ger han upp, men denna nyårsnatt 2021/2022 så slutar han inte, trots mina nej och att jag försöker krypa bort. Han trycker sig mot ”fel ställe” så att det gör ont. Jag måste bokstavligen sparka bort honom för att han ska sluta. Han tjatar och tjatar. Jag säger nej om och om igen. Han menar att man ibland ”måste ställa upp för sin partners skull, våga prova nya saker”.

  Dagen efter mår jag både psykiskt dåligt med skuldkänslor och ilska mot honom, och har ont ”där bak”. Har läckage och sår. Säger det till honom men han verkar inte minnas något, säger förlåt lite halvhjärtat, skyller på alkoholen.

  Det känns så fel att bli sviken av sin partner sedan 14 år, och make sedan 6 år. Jag är så förvirrad. Ska jag släppa det eller inte?

  Oj, tycker nog inte alls du ska släppa detta. Är inte så säker på att det skulle anses ”lagligt” i en domstol, ärligt talat. Man äger inte en person bara för att man är tillsammans och gifta. Tänker att detta måste  göra något med tilliten mellan er och där behöver ni absolut tror jag prata igenom det här och där han ser på det hela med lika klar blick som du gör?

  Usch, är ledsen att han gjorde såhär. Låter fruktansvärt!

  Trådstartaren

  Oj, tycker nog inte alls du ska släppa detta. Är inte så säker på att det skulle anses ”lagligt” i en domstol, ärligt talat. Man äger inte en person bara för att man är tillsammans och gifta. Tänker att detta måste göra något med tilliten mellan er och där behöver ni absolut tror jag prata igenom det här och där han ser på det hela med lika klar blick som du gör? Usch, är ledsen att han gjorde såhär. Låter fruktansvärt!

  Tack för ditt svar!

  Vi pratade om det igår igen och det känns bättre nu.  Han skäms och tycker att det var fruktansvärt.

  <3 Vad fint att ni kunde prata om det och att du fick ett empatiskt gensvar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.