Hem > Forum > Relationer > Ny relation som förvirrar

Ny relation som förvirrar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag är precis i början av en ny relation efter 5 år som singel.

  Min förra relation var destruktiv och jag var väldigt styrd i den. Jag blev sjuk av det. Förnekade mig själv och mina behov.

  I den nya relationen önskar jag nått annat.

  Men- jag känner att han är väldigt rigid.

  Det liksom tar ner min livskraft på nått vis.

  Saker ska vara på vissa vis för honom. Han är väldigt känslig och väldigt lätt uttröttad.

  När jag blir ledsen eller orolig blir han alldeles ifrån sig. Han säger att mina känslor går rakt in i honom. Jag känner mig sedan straffad för mina känslor med att han inte kan ha sex med mig för jag varit ledsen eller orolig och det är kvar i honom( dagar senare)

  Vi har inte kunnat ha sex alls fast vi varit tillsammans ett tag nu- varje gång vi försöker vill han jättemycket men när han inte kan så försvinner han lite och fokuserar bara på sig själv och grubblar. Jag har hela tiden varit stöttande och sagt han ska vara snäll mot sig själv. Att det är lugnt. Att vi kan vänta. Men jag tycker ändå han skyller på mig att mitt liv är rörigt och att det påverkar honom.

  Han smsar mig hela tiden när vi inte är på samma ställe och säger att han tänker på och dagdrömmer om mig. För mig är det inte så. Jag tänker inte på honom på jobbet tex. …..mer nu när jag grubblar på vad ska jag göra?

  Försöka mer?

  Avsluta relationen?

  Överreagerar jag?

  Jag har själv lidit av PTSD efter mycket hemska saker. Men är nästan frisk.

  Den nya relationen rör runt allt.

  Igår reagerade den nya killen med aggressivitet på min osäkerhet i relationen. Han vill att vi ska prata igenom jättenoga allt vi sa exakt förra helgen vi sågs så han ska förklara och visa allt. Men jag kan inte minnas så exakt och diskutera så. Jag vill leva här och nu ju. Jag blir rädd bara.Svårt Tillbaka kommer suicidtankar och självskade/destruktiva tankar nu.

  Vad ska jag göra???

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.