Hem > Forum > Relationer > Ny kärlek…Ska man?

Ny kärlek…Ska man?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Avatar

    Det här med relationer är inte lätt, man är ständigt utsatt för att bli “nedslagen”, och sårad. Vilket jag blivit under en längre period ifrån killen min. Det är väl tur att vi aldrig tog steget till att gifta oss, vilket var på tapeten ett tag. Har jag känslor kvar? Ja lite, och det är det som gör så ont. Skriva av sig så här på ett forum är något jag aldrig gjort någon gång. Med med en del efter tanke kanske det inte är så dumt. Säkert finns det andra i samma situation. Har en god väninna som jag vet har lyckats bra dom gånger hon dejtar, även om det inte har lett någon gång, så har hon ändå hittat schyssta killar som inte trycker ner henne i skorna, även om saker och ting inte skulle fungera.

    Man undrar när man själv ska ha turen. Hitta karlar på nätet är ju lite som ett lotteri. Jag vet inte om jag orkar med att gå igenom det, men samtidigt vill jag ha någon som kan ge mig styrka i kärlek. Riktig kärlek, eller en riktigt god vän som man kan vara med, uppleva saker ihop. Min väninna som dejtade mycket förut innan hon hittade sin kille som hon nu varit med ett år har hittat han på http://www.dejtingzon.se Jag överväger att kolla där också, kanske man får turen på sin sida.

    Har någon här dejtat online mycket? Hon säger att han är jättebra på alla sätt och vis. Jag vill också, men svårt när man kommit upp i åldern…

    J.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.