Hem > Forum > Relationer > När är det dags av avsluta en relation?

När är det dags av avsluta en relation?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Det är så jobbigt för jag älskar min partner och vill inget hellre än att vara med honom. Men varje kväll gråter för att jag inte vet hur jag ska bära mig åt. Jag försöker så mycket för att vi ska få det bättre men får ingenting tillbaka. Han ligger borta hela veckorna så jag längtar tills han kommer hem men då ligger han bara vid tvn, spelar datorspel. Ber jag honom komma till sängen så är det alltid något program han ska se färdigt först, och sen somnar han i soffan så då är jag ändå ensam i sängen. Skulle han mot förmodan komma till sängen ligger han med telefonen, ingen närhet eller bekräftelse av något slag. Sitter bara och tänker på om det är såhär hela mitt liv ska vara? Ingen intimitet och inte den uppmärksamhet jag vet att jag egentligen förtjänar, men å andra sidan så älskar jag som sagt honom och vi har varit tillsammans länge. Sen det praktiska, hur kan jag göra slut med honom när vi äger ett hus tillsammans som vi nästan nyss köpt? Försöker jag närma mig honom så är han för trött, ont i huvudet. Kanske är det bara så att jag har högre behov än honom, men vad gör man isåfall när man helt plötsligt matchar så otroligt dåligt?

    Hade väl börjat att prata om det, krävs två för att en relation ska fungera, är man bara en så kan man lika gärna vara ensam.

    Men det är mitt mindset, försöker alltid resonera först, går det inte så är det inte mycket att göra. Alla behöver närhet, är de inget man kan få så är det ju lite jobbigt, leder bara till depression eller infekterade relationer.

    Så försökt prata om det! Alla kan ha dåliga perioder. Det praktiska går alltid att lösa!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.