Hem > Forum > Relationer > Mitt liv rasar samman!!

Mitt liv rasar samman!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Vi har precis köpt ny lägenhet som skall bli klar feb 2023 jag sålde min lägenhet nu i december och bor i hennes lägenhet ihop. Vi hade planer om att skaffa barn till hösten och så igår kl 07 på morgonen säger hon att hon vill göra slut.

  Hela mitt liv rasar samman över mig och min ångest är så stor att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Detta är första förhållande som jag någon sin kände att jag träffat kvinnan i mitt liv.

  Vi har vart ihop i snart 3 år och aldrig haft stor bråk eller något så allt detta komma som en chock. Snälla någon som har tid att prata har ingen att prata med och börjat få självmordstankar. Har inget att leva för längre.

  Hej. Verkligen jobbig situation. Men försök att ta det lugnt . Gör nu inget dåligt . Man vet aldrig när situationen ändras men den gör det.

  Det låter riktigt tragiskt, det du beskriver. Lite som för mig nyligen. Min kvinna sen elva år tillbaka, kommer in genom ytterdörren, vi kramas och sen som en blixt från klar himmel, säger hon med iskall röst: “det är över nu”… Ridå.
  Om ni inte kan bli sams igen, så har du en jobbig tid framför dig, men – det går över. Det säger alla experter på området, och jag vill gärna tro dom 🙂
  Göran

  För mig hände detta efter 24 är. Vet inte om det gör det värre, men jag tänkte hela tiden 1 dag till. Till slut kändes det lite lättare. Så nyckeln är väl att hålla ut och ha framtidstro, antar jag för att ta sig igenom kriser ö.h.t.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.