Hem > Forum > Relationer > Mitt första riktiga förhållande, och det som kommer efteråt

Mitt första riktiga förhållande, och det som kommer efteråt

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag och min pojkvän gjorde slut, det var ett gemensamt beslut då jag måste fokusera på mig själv och han fått nytt jobb. Det slutade bra och vi sa att vi båda hoppas att vi kommer bli tillsammans igen. Han vill träffas och fika under mellandagarna och jag sa ja, men nu vet jag inte.

    Under de månader vi inte varit tillsammans har jag insett att jag älskar att vara singel, jag tycker att det är skönt att få bestämma själv och få leva bara efter vad jag vill. Jag är 20 år gammal, han är 6 år äldre än mig, han vet vad han vill och vem han är medans jag fortfarande lär känna mig själv.

    Jag är övertygad om att jag var kär i honom och jag vet med säkerhet att jag fortfarande har mycket kärlek för honom, jag är bara inte kär längre. Det känns läskigt på något sätt att träffa honom igen då jag är rädd att han fortfarande ska känna det vi kände då medans jag inte ens har gråtit över vårt uppbrott.

    Jag är inte säker på att jag vill tillbaka till relationen i framtiden, jag vet inte ens om jag vill flytta tillbaka till vår gemensamma hemort längre. Det känns fel av mig att inte längre vilja

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.