Hem > Forum > Relationer > Min mamma har förändrats

Min mamma har förändrats

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Innan jag träffade min pojkvän så var jag och min mamma väldigt nära varandra. Hon var glad och sprallig i telefon när vi pratade om jublade nästan om jag frågade om vi skulle umgås. Men idag är hon frånvarande på något sätt. Hon är sämre på att höra av sig, hon är fåordig när vi pratar och något stel.

  Hon har alltid varit väldigt orolig av sig och var snabb på att påpeka allt som kunde gå fel i början av vårt förhållande. Dvs hon ville bara jag skulle vara medveten om att det har varit svårt med killar förut så om det inte skulle hålla så ville hon att jag skulle vara på min vakt eftersom jag skulle bli förkrossad och ha svårt att ta mig upp igen efter ett eventuellt avslut av förhållandet. Samma typ av varningar fick jag när vi började planera att flytta ihop.  Att tänka efter ordentligt innan jag tar ett sånt stort steg, om jag va säker på att han va rätt för mig och så vidare.

  Jag hade väl även oturen av att vården strulade till det ordentligt så att jag blev utan kontakt ett bra tag, det var inte enligt planerna. Men det tvingade väl mig att vända mig till henne när jag mådde dåligt eller hade problem med något gällande liv, jobb och förhållande. Just nu är jag lite äcklad över att jag är så van av att alltid vända mig till henne, för hon sa till mig att hon nog är fel person jag går till. Kanske ligger något i det. Diskuterat man om livet och problem så vill man helst göra de med någon utstående. Någon som inte tvingas ta ett parti att stå bakom. Jag uppskattar inte att min mamma vet om när min sambo gör fel mot mig eller att min sambo vet om när min mamma gör fel mot mig. Vem ska jag prata med. Har så mycket tankar, könslor och allt svämmar över just nu.

  I borderline står det att de är lätt att skifta i känslor med vad man tycker om en eller flera personer. Just nu gillar jag inte någon annan än min sambo.

  Jag ringde min mamma idag och frågade om vi skulle umgås i helgen. Hon sa ja men hon lät så konstig på något sätt, lite ointresserad nästan. Jag vill inte längre men vet inte hur jag ska avboka detta eftersom de va min idé.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.