Hem > Forum > Relationer > Min bästa vänninas man våldtog mig

Min bästa vänninas man våldtog mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • I höstas blev jag utsatt för våldtäkt av min bästa väninnas man. Jag och vännen har känt varandra sen barnsben (över 25 år), detta hände en kväll då vi varit ute och ätit middag sen gått ut för drinkar. Min vännina var med under kvällen men såg inte det som hände. Självklart berättade jag för henne vad som hänt, då valde hon att tro på sin man som ljög och sa att det inte hänt. Trots att jag hade blåmärken på flera ställen och att hon senare sagt till andra vänner att ”hon inte helt säker på vad som hände, han va ju full och då gör han dumma saker”. Hon valde att vända ryggen mot mig och få alla våra vänner att tro att det var jag som försökt lägga in en stöt på honom?!
    Det här är det värsta jag varit med om och jag har aldrig hört om någon som varit i någon liknande situation, snälla ni där ute, är det någon som tyvärr känner igen sig? Kan ni dela era historier så jag slipper känna mig lika ensam i detta…

    Trådstartaren

    Hur går jag vidare från det här? Hur lär jag mig att lita på nya människor? Om jag inte ens kan lita på min bästa vän och en man jag känt i hur många år som helst, hur kan jag då lita på någon?
    Jag är livrädd för att träffa karlar, och att berätta om mig själv för någon, för jag vet ju aldrig vad personen kommer göra med informationen..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.