Hem > Forum > Relationer > Mår inte bra av kärlek

Mår inte bra av kärlek

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej jag är en 19 åring tjej som har inte har haft de så lätt att skaffa vänner eller hitta kärlek. För 2 månader sedan träffade jag någon för fösta gången….de kändes underbart, vi är nu tillsammans men………..jag har mått riktigt dåligt de senaste veckorna. Jag äter knappt, få panik, ångest, är för de mesta ledsen och nere inom mig. Känner mig så vilse och förvirrad, jag tappa kontrollen om mig själv och vet inte vad eller vem jag är längre.

  Är det något fel på mig?

  Vad ska jag göra……… 🙁

  Avatar

  Hej! Du ska absolut inte tro att det är något fel på dig. Nu var det ju ett tag sen du skrev det här inlägget. Saker och ting kanske har förändrats. Jag vill bara att du ska veta att fler känner som du. Jag har kommit underfund med att jag känner så pågrund av tillitsproblem. Det betyder inte att du känner så av samma anledning. Men jag kan känna mig nere och få sjukaste ångesten när jag är tillsammans med någon för jag inte litar på den personen. Jag tänker att den personen kommer vara otrogen eller såra mig på något sätt och jag vill inte det. Då går jag runt och har panik över det istället för att njuta av förhållandet.

  Jag kommer inte säga till dig att det är bra om du lever i nuet och släpper allt osv osv. För det är lättare sagt än gjort. Hade det varit lätt hade jag också bara gjort det nu. Men man måste jobba på det. Självklart för sin partners skull, men mest för din egen skull. Du förtjänar att vara lycklig och må bra. Det är det viktigaste.

  Avatar

  Hej!
  Jag upptäckte nyligt, efter ca 20 år av relationsproblem att jag hade en beroendesjukdom kopplat till detta – sex & kärleksberoende. Jag känner igen mig en del i era berättelser. Kanske någon som läser det här också har samma problem som mig? Gör självtest på http://www.slaa.se så kan ni få en fingervisning om det här verkar gälla för er!

  Nu, 8 månader senare så har jag ett nytt liv. Ett förhållande där jag vågar och har möjlighet att utöva tillit och intimitet för första gången i mitt liv.. Jag har börjat trivas med mig själv och fått en ingång till en helt ny värld igenom mitt 12-stegsprogram (Slaa).

  Välkommen om du är som oss.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.