Hem > Forum > Relationer > Livet med en styvfar som är en hebifil.

Livet med en styvfar som är en hebifil.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag klarar verkligen inte av att bo under i samma tak med min styvfar längre.

  Ända sedan jag har kommit in i puberteten (ålder 13 och nu 18 år) så har han gett mig väldigt obehagliga blickar och uppfört sig väldigt obehagligt.

  Det kan vara som att kolla upp och ner på min kropp, smygtitta på mina bröst vid matbordet mittemot mig, kolla ner på mina lår och kika närmare på där jag har mitt könsorgan när han sitter bredvid mig.

  Han har emellanåt stannat vid mitt sovrumsdörr (man kan höra när han smyger) för att lyssna på vad jag gör i mitt rum i max 30 sekunder.

  Ger mig otroligt obehagliga kommentarer angående om mitt utseende till mig eller med min mamma så som: ”Har hon på sig den där på hennes bal (ett bal jag hade i 9an, jag var 15 år) så kommer hon bli gravid.” eller ”Hade jag varit lika gammal som du hade jag verkligen jagat efter dig!” (jag var 14/15 år)

  Det har även hänt att han har försökt smygtitta under min klänning när jag har råkat somna i min våningssäng under en familjesemester. (Jag var 15 år) Jag är lättväckt så jag kikade med ena ögat öppen och märkte att han försökte kika under min klänning i 10 sekunder tills jag rörde på mig. Då gav han sig iväg.

   

  Hans beteende har fått mig att bära hoodies och varma, täckande kläder på sommaren, att bli paranoid av att han har satt upp en hemlig kamera i mitt rum och aldrig kunna ha ögonkontakt med honom.

   

  Jag har berättat för mina nära och kära om detta men de trodde inte på mig och fryste ut mig i flera månader.

   

  Jag vill bara ta livet av mig, jag orkar inte leva längre. Jag kan inte ens känna mig trygg under mitt egna tak…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.