Hem > Forum > Relationer > Lämnad i sticket

Lämnad i sticket

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag har senaste året mått allt sämre psykiskt så till den grad att jag de senaste månaderna inte längre har mycket lust kvar till livet. Kämpar verkligen med tankarna. Har också förlorat många vänner då de inte orkar med mig (har gått igenom flera stora kriser med sjukdom, operation, polisiära ärenden, PTSD, sjukskrivning och relationskriser). Det relationer som kvarstår är till stor del beroende av mitt engagemang (ex styrelsearbete och liknande) där jag måste prestera/ta ansvar för att överhuvudtaget få till ett umgänge/sammanhang. Detta är för mig en stor sorg och något som bidrar till min ensamhetskänsla. Åh vad jag ändå kämpar!

  Igår rasade jag dock helt samman, psykologisk meltdown, och önskade att avsluta mitt liv. Försökte också göra detta men misslyckades. Jag ropade då till min pojkvän som inte kom. När jag senare samlat mig så gick jag till honom och berättade vad som hade hänt. Då gjorde han slut med mig och stack ifrån mig mitt i natten trots att jag berättat att jag inte vågar vara ensam. Jag ångrar att jag berättade för nu är jag ännu mer ensam och vet inte hur jag ska ta mig igenom en natt till. Det är så kämpigt. Och jag är obekväm med att prata i telefon så en hjälplinje funkar inte. Chatten på Mind som hade varit ett bra alternativ är ju ständigt fullt i kön.

  Är själv också läkare, så psykakuten går inte av flera anledningar (kollegor + vet att jag blir hemskickad då jag inte uppfyller kriterierna för inläggning).

  Vad kan/ska jag göra? Vågar inte vara ensam.

  Avatar

  Hej.

  Hatar också att prata i telefon men. Det blir lättare efter dom första minutrarna. Och chatten här känns som att den alltid är full men såvitt jag fattat så finns det ofta bara en eller två platser i den, åtminstonde när jag är aktiv på sidan (runt 22-00) Om man bara väntar ett tag brukar det öppna upp sig. Annars finns det andra sidor du kan vända dig till. “7 cups” har också folk som lyssnar och gruppchatter för stöd från andra. Sen finns det också alternativt therapi men efter tre dagar kostar det 1500kr/månaden och jag vet att det är mer än vad jag kan offra ifall jag ska ha nått kvar att leva på. Men att prata med en “lyssnare” och gruppchatterna är fortfarande gratis och funkar bra. Själv har jag haft ljusare och mindre intelligenta när jag skrivit till mind så för mig känns det inte precis som ett säkert kort heller. Men dom försöker iallafall så det kan vara värt att vänta för.

  Kanske inte är mycket hjälp men det är något iallafall.

  Lycka till.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.