Hem > Forum > Relationer > Lämnad av mitt livs kärlek

Lämnad av mitt livs kärlek

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • Har nyligen blivit lämnad av mitt livs kärlek jag trodde att vi skulle kämpa vidare med vår relation men så blev det inte . Vi va tillsammans några månader , sen skrev han i messet till mig i förra veckan att det är Slut mellan oss och att han kommer att blockera mig .

  Vi bråkade rätt mycket i vår relation , mitt problem är att jag inte hade så mycket tillit till honom och han kände sig pressad pga det plus att jag bad om att få mer bekräftelse dvs komplimger ibland för att jag tyckte att han kunde bli bättre på att ge mig det . Jag gav ofta komplimanger till honom , han visa också uppskattning fast på lita annat vis . Alla är olika och jag känner sån otrolig skuld nu för att jag har så stort bekräftelsebehov , han tyckte att jag skulle ändra på det och jag har precis börjat prata med en terapuet om hur jAg kan minska mitt bekräftelsebehov men det är ju något som får ta sin tid ? Ett betttende får man jobba bort ?

  Han kände sig ofta pressad och jag blev ofta ledsen , han blev argare och argare på mig och trodde inte på att jag kommer att förändra mig . En dag ställde jag upp för honom och följde med honom till en grej och sen va han jätte kylig och avvisade mig och så sa han åt mig att jag skulle ta mina saker och sticka hem, jag blev jätteledsen och när jag kom hem så ville jag inte ge upp vår kärlek och jag bönade via sms att få honom tillbaka jag skrev att jah skulle ta mitt liv om jag inte fick fler chanser . De va givetvis fel av mig att skriva att ta mitt liv men han kon tillbaka till mig och vi försökte igen , men en dag små tjafsade vi igen och han gjorde slut på sms …: blockerade mig …. Jag skuldbelägger mig själv helatiden och tänker att jag gjort så mycket fel i relationen. Hur ska jag gå vidare ??? Kommer han att komma tillbaka till mig , jag ställer mig den frågan varje dag . Är fortfarande kär men mitt hjärta är krossat . Skuldbelägger mig varje dag och gråter …… vill ju få en chans till . Är väldigt deprimerad och ledsen konstant .

   

  Det låter som min relation jag hade för några år sedan . Jag förstår att du tänker som du gör . Men jag skulle vilja säga att lägg ingen skuld på dig själv . Är dock väldigt lätt att göra så . Ingen idé att juga ..det kommer ta tid att komma över . Men när man väl träffar någon annan så kommer allt kännas lättare . Men helt klart svårt att glömma när kärlek är inblandat.

   

  Trådstartaren

  Det låter som min relation jag hade för några år sedan . Jag förstår att du tänker som du gör . Men jag skulle vilja säga att lägg ingen skuld på dig själv . Är dock väldigt lätt att göra så . Ingen idé att juga ..det kommer ta tid att komma över . Men när man väl träffar någon annan så kommer allt kännas lättare . Men helt klart svårt att glömma när kärlek är inblandat.

   

  Tack för din omtanke , tråkigt att du varit med om liknande . Jag känner fortfarande saknad och känner att jag vill ändra på mig , bekräftelsebehov och känna mer tillit . Men han ger mig ingen chans , jag vågar inte kontakta honom är så rädd att han ska bli arg och avvisa mig . Jag är så ledsen känner mig totalt värdelös för jag verkar inte få fler chanser , är ca 1,5 vecka sedan det tog slut nu . Undrar varje dag vad han gör och om han tänker på mig . Han kanske vill att jag ska va lycklig men jag är inte lycklig utan honom , hade räckt med få höra hans röst . Håller på att bli tokig .

  Tror han absolut tänker på dig .. har du skickat något sms eller något .. ? Då kan han väljs själv om han vill svara eller ej .

  Hur gamla är ni ?

  Man går igenom olika faser genom livet känner olika i olika åldrar . Men absolut förstår jag att du mår dåligt . Kram …

  Trådstartaren

  Nej har inte vågat skicka sms . Skickade nått via messenger , men tror han ignorerar det . Skrev att jag va lycklig osv , . Han är 36 är själv lite yngre . Känner ju att han är den rätta i mitt liv , visst vi har bråkat men han har gjort mig till en bättre människa . Jag fattar inte varför de tog slut så fort , visst har han vissa problem med sig själv kanske det han behöver hjälp med att förändra . Men att inte ha nån kontakt alls med mig vad hjälper det ??? Förstår ingenting

  Trådstartaren

  Offrade både pengar och tid för honom han likaså för mig och vi planerade in saker vi ska göra till sommaren … Gråter nu börjar bli för mycket

  Stackare ! … jag tycker det låter som om han mår dåligt själv . Och med det kanske han inte riktigt vet själv vad han vill . Förstår att du e ledsen ! Lovar dig att allt kommer bli bra snart . Trots att det känns jobbigt nu . Och att ni planerat sommaren  .. förstår det med hur jobbigt det måste vara och kännas .

  Trådstartaren

  Tror också att han inte helt vet själv vad han vill och inte mår så bra .  Men menar om kärleken är starkare än allt annat så borde den vinna, Att jobba med sig själv kan man alltid men vad hjälper det att inte ha kontakt . Han kanske har hamnat i mörka tankar han nämnde nått om att allt e svart för honom och att han har blivit en person som han inte ville bli . Kanske har något med hans ilska att göra , men varför ska han anklaga sig själv . Han skrev innan också att allt inte är mitt fel men det är klart jag känner mig misslyckad när han blockerar mitt nummer för att gå vidare , eller är det så att han bara vill ta hand om sig själv … så mycket man undrar och om vi bara hade försökt prata så hade vi kanske fått mer klarhet i vissa saker och hur vi ska rädda förhållandet .

  Trådstartaren

  Hur ska jag göra ? Våga skicka ett sms ? E inte ens säker på att det når honom eftersom han säger att han har blockerat mig . Eller ska jag vänta ett tag till innan jag skickar e så rädd att hans känslor ska avta för mig om jag inte gör något . Vet inte om han ens vill veta av mig .

  Trådstartaren

  Han tyckte att jag va jobbig som skickade massa sms innan sa han .

  Trådstartaren

  Vill snart inte leva mer orkar inte med detta . Varför kan han inte bara höra av sig .

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.