Hem > Forum > Relationer > Konflikter

Konflikter

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag älskar min partner, men är så jävla trött på att bråka. Hur länge ska man försöka få det att funka? Hur vet man när det är dags att lämna en relation?
  Tacksam för era tankar.

  Vad är det ni bråkar om?

  Du kanske kan försöka att bemöta din partner på annat sätt nästa gång du känner att ett bråk är på gång.

  Be om att ni sätter er ner och pratar lugnt om det. Eller kör på ”När du säger sådär får det mig att känna det här”-metoden. Ett sätt att öppna upp kommunikationen mellan er.

  Jag vet inte när det är dags att ge upp. Har ni fortfarande bra stunder? Då kanske det finns något kvar att jobba på. Har ni testat parterapi?

  Avatar

  Ja det är ett dilemma att veta när det är dax att bryta upp – men hur känner du under era bra stunder? Svarar du att du inte har några bra stunder så kanske det är bra att fundera att ge upp eller söka parterapi kanske… Tjafs och bråk sliter ju väldigt på själen på er båda… Vad bråkar ni om – är det viktigt eller en symbol för något annat?

  jag har världens bästa sambo som jag kan prata med om det mesta – vi bråkar nästa aldrig även om vi inte alltid är sams – men det känns som det varit en process att komma dit. Vi bråkade nog mer tidigare innan vi kände varandra ordentligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.