Hem > Forum > Relationer > Komma över besvikenhet

Komma över besvikenhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Lång historia kort. Min man har gjort mig väldigt ledsen. Arg och besviken. Han har bett om ursäkt, men skadan är skedd. Men att fortsätta vara arg skadar ju mest mig…. Hur ska jag vända mitt humör så inte hela helgen förstörs också?

  Du kanske kan komma överens med honom om hur länge du ska vara besviken. Efter det avgör du om det är något du kan leva med?

  Det är inte rimligt att leva med en människa man inte kan förlåta. Men vi har känslor som vi måste ge utrymme. Vi kan också behöva dela med oss av känslorna för att reflektera över dom genom andras ögon. Försök backa ett steg och se på det utifrån så kanske du ser klarare vad som funkar för dig. Det är ditt liv och du bestämmer hur du vill leva det. Slösa inte tid på känslor du inte förstår om du kan välja kärleken. Du kan aldrig ha varit lycklig i onödan.

  Jag tror det är bra att kunna trycka på paus med känslorna. Ha en fin helg med din man om du älskar honom och du vet att han älskar dig. Sen ta upp det på måndag igen?

  Jag är verkligen ingen expert så jag kan mycket väl vara helgalen i mitt utlåtande…

  Trådstartaren

  Det var ett jättebra svar. Tack. Bara att bli hörd och förstådd hjälper.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.