Hem > Forum > Relationer > Kniv

Kniv

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • min pojkvän har pratat för sig själv hela natten . Nu på morgonen vaknade jag av att han skrek ”jävla luder !!! ”Fitta!!!! Och en duns följt av ett”aaaaaaahh” då har han huggit mot väggen med en vass kökskniv och skurit sig så det rann blod.

  han hör röster som ”retar” honom och det är dem han blir arg på. Efteråt gick han omkring och sa -”nu blöder jag på grund av honom han ska dö.”

  jag trippade på tå  och gjorde mig i ordning sen började jag ta på mig skor och jacka och han sa -”jaha ska du dra nu? Ja det är klart det är farligt när det kommer fram knivar och så. Ska du till dem onda? ”Han menade dem som ”retar” honom.

  jag bara tittade på honom som svar. Sen gick jag.( jag har en egen lägenhet också)

  men jag är så rädd och orolig. Vad ska hända härnäst… vad ska jag göra.

  han går till en beroende mottagning men det är ju frivilligt och dem verkar inte göra ett skit.     ( han tog amfetamin igår)

  jag vet inte vad jag ska göra

   

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.