Hem > Forum > Relationer > Kk kompis

Kk kompis

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej  är 36 årig kvinna  som  blev tillsammans med en kille för några år sedan  men det tog slut…o sedan fortsatte vi träffas i en kk relation. Först kändes det rätt men nu kändes det fel några år senare. Har fått bekräftat oxå att det blivit rykten om detta. Jag vill bara dööö… Vad tycker ni om detta? 🙁 😞

  Känns jobbigt att det kommit ut…

   

  <3 Nämen gud jag förstår det precis! Det är väl skam som väcks när ens typ sexuella liv eller vad man ska kalla det för, plötsligt blivit något allmänt villebråd typ? Huu. Hade fan blivit skräckslagen om det hände mig.

  Vad är det här för kille om man får fråga? Är det alltså han som spridit det här ryktet? Om det är så tycker jag det också låter förskräckligt svekfullt och faktiskt omanligt rakt av.

  <3

  Trådstartaren

  Ja det känns inte så roligt 🙁 Jag  hörde detta av en kompis som konfronterade mig om vi var kk än. Jag Vet inte vars hon hört det från…eftersom den här killen säger att han inte sagt något o definitivt inte jag heller. Vågar man visa sig ute nu tro 😱 😱  😞 men jag har avslutat den här relationen nu. Även om det är alldeles för sent…

  Vad irriterande! Det är en privatsak vad du och din vän gör på tu man hand. Det är verkligen konstigt att andra är så nyfikna på att veta vad man har för typ av relation med någon. Och om det ingår sex eller inte, vad ska utomstående göra med den informationen?

  Jag har haft en relation som senare blev  ”on and off”. Har ingen aning vad jag skulle sagt om någon hade frågat om jag hade en partner.

  Hoppas du vågar dig ut igen😁

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.