Hem > Forum > Relationer > Kär i fel person

Kär i fel person

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • För ett tag sen var jag dödskär i en av mina bästa vänner och det kan ha varit en gemensam känsla, fast ingen av oss gjorde något av det.

     

    Nåja! Jag är inte helt säker på ifall jag är kär nu. Jag har en annan bästa vän som är kompis med den förra personen jag var kär i. Han lyssnade på mig när jag klagade över den andra personen, lyssnade på när jag klagade på livet och försökte sitt bästa med att få mig på gott humör så fort det går dåligt.

     

    Nu kommer det en annan kompis in i det hela, hen bor inte i närheten av vår stad men har kontaktat båda dem bästa vännerna. Hon hatar den ena (första jag var kär i) utan någon bra anledning och är dödskär i den andra även om de aldrig snackar om något djupt. Jag vet inte varför men jag känner ett stick av avundsjuka som jag inte kan förklara. Jag blir frustrerad när hon pratar och bara tycker att hon bara förstorar småsaker alldeles för mycket och läser in ALLDELES FÖR MYCKET.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.