Hem > Forum > Relationer > Kär, fast det är aldrig jag.

Kär, fast det är aldrig jag.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag har varit askär (dödskär?) i min bästa vän under ett år nu. Jag vet inte om han har fattat det fast vad spelar det för roll nu? Vi har slutat nian och allt han gör är att ignorera mig. Enda tillfället vi snackar är gruppsamtal och där snackar han bara om hur jag säkert är kär i en massa andra killar och hur han önskar att jag hade skickat bild på mina ben när jag har shorts på mig (konstigt!). Tydligen tycker han också att någon borde ha sex med mig. Aja! Han var inte så innan sommarlovet. Han var trevlig. Han gav mig komplimanger. Jag kände mig verkligen som en av världens bästa. Visst, vi tjafsade om dumheter och det har alltid varit kul att tjafsa. ”Gift par”, får jag höra. Han protesterar inte när någon säger det och det kanske inte betyder något heller, fast det glädjer mig.

  Han brukade bli tjurig när jag hängt hem med en av mina killkompisar eller snackat för mycket med en av dem. Varför? Ingen aning! Jag blev bara ignorerad när det hände. Nu påpekar han att han såg när jag tittade på en av mina före detta klasskamrater, fastän jag aldrig gjort det. Jag VAR kär i den killen han påstod att jag tittade på (och han visste det) fast… jag är inte det.

  Jag vet inte om han gillar mig. Helt ärligt, jag trodde det ett litet tag innan sommarlovet. Kanske… kanske var det något som skulle hända. Är jag naiv? Kanske! Min bästa vän som också är hans bästa vän brukade påpeka att det finns skillnad mellan hur jag behandlas och hur andra behandlas av denna killen jag gillar. Det gav mig hopp. Och att han snackade om mig rätt ofta? JA TACK!

  Jag blev väl lite obekväm då och då. Han vet exakt vart jag bor fastän jag inte har sagt något. Han har skojat om att jag har skickat nudes och att vi är knullkompisar, fastän båda de sakerna inte stämmer. Ett tag smygfotade han mig, fast jag visste att han tog bilder på mig ändå. Vad det blev av bilderna? Ingen aning.

  Jag vet inte om han hatar mig eller något för att han skiter i mig nu. Fast det gör ont. Kan det vara för att han stör sig på att jag är privat av mig? Kanske. Häromdagen klagade han på att jag vet allt om alla när ingen vet något om mig. Fast samtidigt har jag rivit ner hela min fasad för honom.

  Varför? Varför är det aldrig jag? Utnyttjade han bara mig så att jag skulle läsa hans uppsatser? Fast det var ju först han som läste mina utan att ens klaga vilket inte ens är likt honom? Varför är det aldrig jag?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.