Hem > Forum > Relationer > Jag tror att jag är poly

Jag tror att jag är poly

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har märkt att jag i praktiken har umgåtts med många män samtidigt. Dem har inte varit seriösa, men jag känner att det är inte fel ändå. Utan det känns väldigt bra och vi var med på det. Fast jag känner mig attraherad av flera och drömmer om en relation med dem.

   

  Detta börjar likna den sexuella läggningen polyamorös. Mina föräldrar gillar inte att man är tillsammans med andra tror jag. Jag har berättat för en kompis att jag har funderat på den läggningen. Hon är positiv till det.

   

  Efter en lång tids paus för att jag har inta pallat med relationer så känner jag nu när jag börjar må bra att skaffa relation, men inte begränsa mig till bara en. Jag jobbar på att försöka vara ärlig i dessa relationer för jag gillar inte själv när någon gör saker bakom ryggen. En del skulle säga att jag behöver bara en, men jag kommer i så fall bara vara otrogen.

   

  Om jag väljer att göra det jag känner för, vad ska jag tänka på?

  Avatar

  Hej,

  Inspirerande läsning. Blir motiverad att kanske göra likadant. Tycker det känns modernt och underbart rent ut sagt! Något att tänka på är kanske att säga det tidigt i en relation? Det vill säga innan motparten kanske fått superstarka känslor för en och kanske där riskerar bli besviken på vilka premisser relationen snarare bygger på? Kanske att det tom är a och o att i ett så tidigt skede som möjligt berätta hur man vill ha en relation? Så man slipper kanske svartsjuka eller anklagelser när någon blivit dökär i en, typ?

  Trådstartaren

  Hej, Inspirerande läsning. Blir motiverad att kanske göra likadant. Tycker det känns modernt och underbart rent ut sagt! Något att tänka på är kanske att säga det tidigt i en relation? Det vill säga innan motparten kanske fått superstarka känslor för en och kanske där riskerar bli besviken på vilka premisser relationen snarare bygger på? Kanske att det tom är a och o att i ett så tidigt skede som möjligt berätta hur man vill ha en relation? Så man slipper kanske svartsjuka eller anklagelser när någon blivit dökär i en, typ?

   

  Ja, det håller jag verkligen med om att det är bra att säga ifrån tidigare. Tack för kommentaren!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.