Hem > Forum > Relationer > Jag saknar henne :(

Jag saknar henne :(

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  En vän har flyttat utan att meddela mig och det känns som att hon tappat intresset för mig även sedan ett tag tillbaka innan det. Jag stöttade henne mycket när hon hade det jobbigt och sedan försvann hon. Samtidigt har hon haft det körigt i livet under tiden vi inte hörts också, även om hon mått bättre.

  Jag har blandade känslor inför det hela. Jag är glad för hennes skull att hon nu verkar ha det bra, samtidigt som jag känner mig lite dumpad när jag inte behövdes längre. Inte så att en vän som får stöd är återbetalningsskyldig eller så, men om en person som man gillar tyr sig till en så hoppas man ju på att hen ser en som en äkta vän.

  Hon är en av de där fåtalet vänner man träffar i sitt liv, som får det att stråla i en av glädje över att höras och ses. Som ger en massa energi. Det är sällan känslan blir besvarad när man känner så starkt. Kanske för att man blir för intensiv tillsammans med personen när man känner så?

  Samtidigt hindras jag från att känna mig alltför arg av att jag upplevt motsatsen i andra relationer, att vara den som tröttnar. Jag vet att det inte är någonting man kan hjälpa. Vissa människor är till exempel energikrävande att umgås med. Sen förändras man också. Ett tag älskade jag till exempel att festa men jag är inte inne i en sådan period längre. Personerna man lärde känna i festperioden kanske man sedan upptäckte inte var så roliga att umgås med utan alkohol.

  Det låter som att du blev lämnad kvar med en massa frågor, gav hon dig tillfälle att få ställa de frågorna till henne? Fick du några svar överhuvudtaget?

  Jag hör på dig att du känner dig övergiven och kanske lite utnyttjad? Precis som du säger är vänner inte återbetalningsskyldiga för det stöd man gett, men samtidigt är det ju jätteviktigt i vilken relation som helst att båda känner sig älskade och uppskattade.

  Att en relation tar slut är alltid sorgligt. Och det är så, SÅ viktigt att du tillåter dig känna den sorgen. Lika viktigt är att du försöker hitta ett sätt för dig att hantera och bearbeta den, och även försöker arbeta fram hur du kan gå vidare. Jag hoppas att du inte klandrar dig själv för att din vän har dragit vidare. Ibland är det precis som du säger i din text att man växer ifrån varandra. Både du och hon har förändrats precis som alla andra, och då kan det lätt bli att man glider isär.

  Ta hand om dig. <3

  Avatar
  Trådstartaren

  Olive Jonivu tack för ditt svar <3. Ja jag kanske borde ha frågat henne men tyvärr hann jag dessförinnan radera hennes nr och ta bort henne som vän på FB, då jag kände mig besviken och ville skära av vägarna till kontakt då jag tänkte att jag i så fall skulle lockas att höra av mig fast jag kanske bara störde.

  Olive Jonivu tack för ditt svar <3. Ja jag kanske borde ha frågat henne men tyvärr hann jag dessförinnan radera hennes nr och ta bort henne som vän på FB, då jag kände mig besviken och ville skära av vägarna till kontakt då jag tänkte att jag i så fall skulle lockas att höra av mig fast jag kanske bara störde.

  Äsch, så kan det vara. Jag tycker det är viktigt att du arbetar ut hur du själv ska kunna gå vidare och må bra, med eller utan svar från henne. 🙂 Kanske var det bäst för dig att bara klippa banden helt enkelt, och det är okej! Det finns inget rätt sätt att sörja eller gå vidare, så länge sättet du gör det på varken skadar dig eller andra. Jag hoppas att allt går bra för dig! <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.