Hem > Forum > Relationer > Jag gick tillbaka till honom..trots allt..

Jag gick tillbaka till honom..trots allt..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Valde att gå tillbaka till honom, bryta skilsmässan. Kom på att jag älskade honom trots allt.. Han hade ett kk förhållande med annan kvinna som rörde upp allt mellan himmel o jord o förändrade honom till det negativa,kvinnan som var psykiskt instabil  knäckte vår dotter totalt med att  manipulera henne. Hon var verkligen inte bra för barnen och han introducerade henne för barnen en dag efter att de blivit ihop, att de hade sex i vår dotters säng o trodde hon sov när hon egentligen hörde allt. Hon pratade så mkt skit om honom inför mina vänner hur hon äcklade sig över hur han var en sån  stor toffel och  gjorde, allt hon bad honom om. Att hon haft span på honom länge och hela tiden bara var ute efter att ha sex med honom. Vilket hon fick tillslut.. Men inför barnen på nyårsafton satt de o grovhånglade och barnen satt o tvingades titta på. När min dotter berättade vad de gjorde med varandra i för dem. Gjorde mig så arg och så maktlös, hur man kan sjunka så lågt det förstår jag ännu inte. Barnen hade sett mer än vad de skulle. Jag brakade rakt ini väggen och dottern gjorde likaså. Jag var sjukskriven 1,5 månad för panikångestattacker dygnet runt, åt inte, sov inte, kom inte till ro, låste in mig pratade inte med någon. Min syster tvingade mig att ta kontakt med psykologen via doktor gjorde så och blev bättre. Gjorde Orosanmälan till socialförvaltningen på våg dotter. De beslöt att hans kvinna ej fick vara i hans bostad när han hade barnen, vilket han bröt varenda gång. Hon var inte bra för dem, kom de fram till och jsg hade bra backup från dem.

   

  Han gjorde slut med henne och gick tillbaka till mig. Jo visst han var som kär på nytt i nya mig hon som står på egna ben bor i ett eget hus, jobbar häcken av sig inom hemtjänsten, barnen varannan vecka. Allt frid o fröjd enda tills jag upptäckte att kvinnan o han fortsätter med smyg kontakt via sms, mms, facetime och sedan uppdagas det att han haft ett konto på badoo och andra vedervärdiga konton hela tiden medans vi var ihop.. Kom på det i vintras och han fick sig en rejäl blåsning av mig och han avslutade kontot. Han verkar rädd för mig varför är det så.. Hans lögner har blivit en vardag för mig. Vi har varit tillsammans i över 29 år innan jag valde att lämna honom o lämna in skilsmässa pga jag kunde vara vilken kvinna som helst och han såg mig inte längre , ingen empati, ingen kärlek, ingen respekt,vi körde varsitt race jobbade som fan för att slippa varandra, jag var en  dålig mamma för han tog bara hand om barnen, han såg inte hur dåligt jag mådde, vi bara bråkade och barnen var ledsna.

  När vi låg i skilsmässa kom jag på att jag ger honom en chans till.. att man kastar inte så många år bakom ryggen utan man försöker laga det som gick itu.

  Mm så står jag här nu sårad, hjärtat brustet av en man jag älskar. Återigen ser han mig inte, ingen respekt eller empati för fem öre, allt handlar bra om sex för honom, han är barnslig o omogen han blir 51 snart men det hjälps inte. Främst av allt är han så kall mot mig och det fixar jag inte, det är så hemskt. Han älskar mig säger han men han visar det  aldrig. Jo jag har kämpat för att det skall vara Vi, men nu börjar kämpa lågan slockna..och det känns väldigt ledsamt. Min son brukar söga till mig mamma du kan laga det. Men man måste vara två för att laga det.

  Går regelbundet hos psykolog och stärker mig inför vad jag måste göra för att jag skall må bra! Letar ett jobb till för att stärka ekonomin och mig själv. Har massor av underbara vänner som stärker mig. Jag har lärt mig en sak i all röra och det har gjort mig stark. Har inte tagit mina vb medicin på över 3 månader och jo en hel del kaffe blir det ju..och så har jag tagit upp kontakten med en helt underbar kvinna åh hon stärker mig.

  En sak är säker jag gifter aldrig om mig igen när denna röra är över. Aldrig!

  Så ta ingen skit. Var dig själv och lär dig älska dig, välj vänner med stor omsorg. Man klarar av mer än man tror.

  Har bett honom gå och prata med någon då det märks tydligt att han inte mår bra. Jag har funnit en underbar psykolog på St Lukas, kan varmt rekommendera dem.  Han låter bara bli att engagera sig o låter äktenskapet rinna ut i sanden..får den känslan. Han vågar inte träffa mig ensam utan barnen är alltid med. Väldigt underlig har han blivit.

  Vänner o syskon tom min dotter säger att du är ledsen mamma och pappa gör dig inte lycklig.

  Bor särbo och det är så skönt att få komma hem till sitt bo när man kommer hem från jobb och veta att här väntar två hundar på mig.

   

  Ja det hoppade ned texten o eftersom jag inte är jätteduktig på att redigera en text så blev det så här.

  Ha, det gott

  Avatar

  Vilken kämpe du är! Låter som du har några trygga punkter i ditt liv nu, trots allt som varit. Stay strong!

  Avatar

  Jag är jätteglad att du kommit till dessa beslut. Du har ett helt nytt liv framför dig utan en karl som bara beter sig illa. Hela Mind här tror att du löser det, fast jag hade gärna stöttat mer om jag kunnat.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.