Hem > Forum > Relationer > Jag går fullständigt sönder

Jag går fullständigt sönder

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag och min sambo har varit tillsammans i snart sex år. Jag har lidit av depression och ångest i tre av dessa år. Mitt mående har skapat konflikter och vi har länge haft det ganska struligt trots att vi vet att vi älskar varandra och vill vara med varandra.

  Sambons hemvist ligger 80 mil ifrån vår gemensamma bostad, dit flyttade han för ett ”andrum” för två månader sedan. Han är här nu på besök och åker tillbaka imorgon igen. Han har berättat att han vill bo i sin hemstad i ett halvår, jobba, umgås med familjen och landa. Han säger att han kommer tillbaka och att vi är ett par.

   

  Jag går sönder. Jag vet inte hur jag ska klara av att inte se honom på över ett halvår. Jag har ett jobb här och hund. Kan inte bara lämna för att åka 80 mil och hälsa på. Jag gråter större delen av dygnet, får ångestattacker och mår så fruktansvärt jävla dåligt. Vet inte hur jag ska klara att sätta livet på någon slags vänt och bara acceptera att han vill det här just nu. Snart är det jul, vi fyller båda år och nyårsafton på det. Jag kommer sitta själv utan att uppleva alla traditioner och livet med honom.

   

  Det gör fysiskt ont, känns som att jag vill kräkas. Han tar det på ett lugnare sätt medan jag står bredvid och känner hur ångesten uppfyller varje cell.

   

  Vet inte hur jag ska orka.

  Avatar

  Usch distansförhållanden är slitiga!

  Hur är livet för dig idag? Hur har det blivit med din sambo och dig…

  Får du någon hjälp på din hemort för ditt mående?

  Jag går också fullständigt sönder.. Jag är i en väldigt liknande situation. Hur har det gått för dig? Har du fått hjälp och hur mår du?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.