Hem > Forum > Relationer > Jag är på semester med min man men jag vill dö.

Jag är på semester med min man men jag vill dö.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Det är en semester. Jag är trött. Min man vill bara festa och vill inte jag att sova innan kl24. När jag berättade för honom att jag mår dåligt och trött. Han tyckte jag är boring. När jag inte kunde äta mer mat sa han att jag är negativt.

    Gift för 2 år, var ihop för 10 år. Jag mår dåligt för många år på grund av honom och hans åsikter att ”du är boring.. ”

    Jag är på den javla semester och kunde inte sova för 4 dagar nu. Jag orkar inte mer.

    Det är en semester. Jag är trött. Min man vill bara festa och vill inte jag att sova innan kl24. När jag berättade för honom att jag mår dåligt och trött. Han tyckte jag är boring. När jag inte kunde äta mer mat sa han att jag är negativt. Gift för 2 år, var ihop för 10 år. Jag mår dåligt för många år på grund av honom och hans åsikter att ”du är boring.. ” Jag är på den javla semester och kunde inte sova för 4 dagar nu. Jag orkar inte mer.

    Känns som att du skulle behöva börja om på nytt utan en man som är elak mot dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.