Hem > Forum > Relationer > Jag är desperat och ledsen, singel, 5 år utan sex

Jag är desperat och ledsen, singel, 5 år utan sex

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Nu är mitt liv på plats…kan man ju tycka i alla fall.

  Hittat lägenhet till slut och fort gick det. Jag har pengar så har mat på bordet och överlever. Jag utför tacksamhetsövningar varje morgon för att inse hur bra jag faktiskt har det.Jag försöker verkligen.

  Men det är inte tillräckligt.jag mår dåligt. Något fattas. Jag vill träffa någon och känna någonting. Har haft dåligt sex hela mitt liv förutom en gång för 5 år sedan men livet var kaos och försökt få ordning på mitt liv och det tog 5 år.

  Jag känner att jag slösat bort mig mitt liv och nu känner jag en intensiv desperation. Jag vill leva. Jag vill ha sex med någon igen.Ta igen år jag förlorat. Vill känna hur det känns att någon rör mig igen och veta att min kropp inte är död utan levande. Jag blir bara levande när någon annan rör mig. Det är bara så. Jag är helt beroende av någon annan för att jag ska känna någonting.

  Jag börjar bli riktigt stressad. Jag tänker  sex,sex,sex, nu , nu , nu, måste hitta någon fort, . Va fan är det för fel på mig? jag vill inte gå sexlös ett år till, kanske kommer det en pandemivåg till vintern och måste isolera sig från människor igen utan någon form av fysisk kontakt. Sitta inne som råttor i burar. Nej, aldrig mer!

  Jag orkar inte mer. Jag vill ta självmord snart. Om det inte händer något innan sommaren är slut så vill jag dö. Jag orkar inte med smärtan och att gå miste om livet.

  Tänk på något annat,så går det över.Det funkar för mej.Tror det är 11-12 år sedan jag hade sex med någon annan.Inget jag tänker särskilt mycket på.Det är väl ungefär som att sluta röka,ju längre man låter bli,desto mindre blir behovet.Det är faktiskt en befrielse.

  Lycka till.

  Det finns ett gammalt råd gör något nytt, läs en kurs, engagera dig i en förening osv. Om du blir bjuden på ett bröllop, tacka ja, singlar som är på bröllop är alltid sugna på nya relationer, tro mig det fungerar. Men du måste öva på att vara avslappnad när du umgås med tjejer, annars blir det inget oavsett hur mycket du försöker.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.