Hem > Forum > Relationer > Identitetskris

Identitetskris

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  När jag var som sjukast så drömde jag verkligen om pojkvän. Men min sjukdom pågick så många år från liten ålder till stor att jag identifierade mig som en sjuk person.

  Idag har jag ett annat liv. Mer fyllt av kärlek. Men jag märker att jag ibland stannar och frågar mig själv vem jag är!

  När jag inte längre har mina sjuka beteenden så är jag på något sätt vilsen av mig. För det är det jag är van vid. Sen kan jag också känna att livet med all dess innehåll är så oerhört krävande i jämförelse mot mitt förra där min största prioritet var att ge upp på olika sätt. Att släppa taget när benen inte bär var alltid ett alternativ. Men idag finns inte det alternativet. Jag har lovat min stora kärlek att mina gamla självskadebeteenden är förbi och idag har jag han att ta hand om och betydligt mycket mer att förlora. Men mitt förflutna har sina klor i mig och vägrar släppa taget. Hur ska jag bli hel i detta nya livet och hur ska jag balansera allt för att orka bära det?

  Avatar

  Hej!

   

  Jag skulle gå i terapi, det är underbart! Lycka till!

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag vet verkligen inte vem jag är längre, eller vem jag håller på att bli. Vart gör jag fel och när är det andra som gör de mot mig. Allt är bara så förvirrande.

  Jag har tröttnat på den roll jag fått i mitt förhållande, trotts att det var jag som  skapade den så kan jag inte ta mig loss.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.