Hem > Forum > Relationer > Hur lever man med borderline

Hur lever man med borderline

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • hej! Jag har blivit utredd för mild borderline eftersom jag kan leva mitt liv normalt förutom mina nära relationer. Men eftersom jag även har hypokondri litar jag ej på någon diagnos och förstår ej vad som är felet på mig och har även testat de mesta kosttillskotten för jsg tänker att det kanske kan ha med hormoner att göra också. Jag blir arg och irriterad på min sambo när han inte ens gjort något och kan verkligen gå från super glad till ilsken på en sekund och ilskan kan inte släppa heller, känns som jag vill explodera.

    Blir även extremt nedstämd från och till och vet ej om jag någonsin riktigt känner någon livsglädje är bara förvirrad och tror att det är nägot fel på migBåde  psykiskt och fysiskt hela tiden. Hjälp vad är felet på mig?? Kan någon relatera till detta och har tips??

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.