Hem > Forum > Relationer > Hur gör man slut med en man inte vill såra?

Hur gör man slut med en man inte vill såra?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Har nu bestämt mig för att jag måste avsluta min relation med min kille som jag haft sedan mer än 5 år tillbaka och jag är idag 19 1/2. Jag pratade med han och gjorde slut och har aldrig någonsin haft sånna skuldkänslor av att göra han illa och och ångest av att förlora honom för alltid. Så därför gjorde jag det jag absolut inte skulle gjort, jag ringde han direkt han åkt och sa att jag ångrat mig o var redo att göra allt för våran relation. Nu dagen efter känner jag fortfarande på samma sätt som jag gjort den senaste månaden och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag lovade han ju igår på allt jag ägde att jag aldrig skulle göra om samma misstag. Vad ska jag göra ?!?!? hjälp mig

  Avatar

  Förstår verkligen att det är jättesvårt! Det är klart att man aldrig vill såra någon man bryr sig om.

  Varför tror du att du reagerade så när du äntligen tagit dig mod att göra slut? Förstår att du är rädd att förlora honom, men det är samtidigt en risk du måste ta om du inte vill vara tillsammans med honom längre.

  Tror att du gör er båda en björntjänst av att stanna kvar när du inte vill det egentligen. Du måste hitta ett sätt att förklara för honom att det du sa först faktiskt är sant, men också förklara varför du sedan ångrade dig. Så att han kan förstå.

  Det finns nog inte enkel väg ur detta. Det bästa är nog bara att ta tjuren vid hornen och säga som det är. Kanske kan ni försöka prata ut mer denna gång om ni inte gjorde det första gången?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.