Hem > Forum > Relationer > Hur går man vidare efter en skilsmässa?

Hur går man vidare efter en skilsmässa?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Nu har det hänt.Det som bara händer andra. Vad hände med: tills döden skiljer oss åt?????? Jag står helt förlamad och ensam, vill inte leva, känner mig HELT värdelös. Har mer eller mindre alltid känt mig ensam, aldrig riktigt passat in nånstans, nångång, men nu är det riktigt illa. För feg för att ta mitt liv, och för att jag har min hund att ta hand om, annars hade det varit gjort för längesedan.

  Skilsmässa är riktigt jobbigt. Du är inte ensam. Närmare hälften av alla äktenskap tar slut och man skiljer sig.

  Jag känner igen mig i det du skriver. Ensam, annorlunda, vilket innebär att man aldrig kommer hitta någon ny kärlek eftersom jag knappt står ut med mig själv, misslyckad.

  Du är kanske i en kris just nu? Det är så många referensramar, relationer, praktiska saker som ändras och måste göras om. Det tar tid att ändra på så mycket och det är jobbigt. Det tar många dagar och månader. Det går upp och ned. Ena dagen, timmen eller stunden är man glad, och nästa är det jättejobbigt.

  När man är väldigt ledsen upplever jag att ens försvar eller ork med andra jobbiga tankar minskar, vilket inte är till någon hjälp.

  Kan du be om hjälp någonstans? En vän eller av någon kurator/psykolog? När det är som jobbigast är det som svårast att be om hjälp, och då man mest behöver den. Det finns många som vill hjälpa till. Många som kan bära lite av det som tynger dig tills du blir starkare igen. Jag hoppas att du hittar en väg framåt. Hundar är bra. Dem håller människor vid liv.

   

   

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.